Απίστευτο! Δείτε τι επιχείρηση ανοίγει ο Γιάννης Μαρακάκης!

Νέα επιχείρηση για τον Γιάννη Μαρακάκη.....Λίγο πριν κλείσει τα σαράντα του χρόνια, ο γοητευτικός δικηγόρος κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα, μπαίνοντας με τον καλύτερο και πιο δυναμικό τρόπο στη νέα δεκαετία της ζωής του.
Ο δικηγόρος φαίνεται πως, εκτός από ταλαντούχος, είναι και δραστήριος, αφού τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τον χώρο της εστίασης Έτσι, αφού πλέον ξέρει τη συνταγή της επιτυχίας, αποφάσισε να αποκτήσει έναν νέο χώρο, αυτή τη φορά στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Βουλιαγμένη. Το όνομα αυτού... «40».AdTech Ad
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», ο γνωστός δικηγόρος αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο εστιατόριο μέσα στην πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης, το οποίο θα σερβίρει μεσογειακά πιάτα, επιμελημένα από γνωστό Έλληνα σεφ -το όνομα του οποίου όμως κρατάνε καλά μυστικό-, και εκτός από λαχταριστές γεύσεις το μενού θα περιλαμβάνει και πιάτα για όσους αγαπάνε την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν ένας από τους στόχους του Γιάννη Μαρακάκη που τελικά επιτεύχθηκε. Ο λόγος που επέλεξε την πλαζ του Αστέρα ήταν ότι τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι ο ίδιος περνάει αρκετό χρόνο εκεί, αφού λατρεύει τη θάλασσα.