Διαφήμιση - Advertisement
Έπαθαν ΣΟΚ οι επιστήμονες! Δεν φαντάζεστε τι είναι αυτό που μοιάζει με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ καφέ "μπάλωμα"!(PHOTOS) - TVNEWS Έπαθαν ΣΟΚ οι επιστήμονες! Δεν φαντάζεστε τι είναι αυτό που μοιάζει με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ καφέ "μπάλωμα"!(PHOTOS)

Έπαθαν ΣΟΚ οι επιστήμονες! Δεν φαντάζεστε τι είναι αυτό που μοιάζει με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ καφέ "μπάλωμα"!(PHOTOS)


Έπαθαν ΣΟΚ οι επιστήμονες! Δεν φαντάζεστε τι είναι αυτό που μοιάζει με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ καφέ Ένα τεράστιο καφέ «μπάλωμα» παρατήρησαν από την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών...



και Ατμόσφαιρας σε μια παραλία κοντά στο Point Lay, ένα χωριό Εσκιμώων 300 χλμ. νοτιοδυτικά από Barrow και 700 χλμ. βορειοδυτικά από Anchorage, στη βορειοδυτική Αλάσκα. Ο λόγος για πάνω από 35.000 θαλάσσιους ελέφαντες που βγήκαν στην ξηρά καθώς, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν μπορούν να βρουν πάγους για να ξεκουραστούν στην Αρκτική.
Οι θαλάσσιοι ελέφαντες περνούν τους χειμώνες τους στη Βερίγγειο Θάλασσα και παρά το γεγονός ότι είναι καλοί κολυμβητές, δεν μπορούν να κολυμπούν συνέχεια και χρειάζεται να ξεκουράζονται πού και πού πάνω στους πάγους που επιπλέουν στα νερά της Αρκτικής. Επιπλέον τα θηλυκά γεννούν στους πάγους ενώ τους χρησιμοποιούν και ως εξέδρα κατάδυσης αλλά και σύλληψης της τροφής τους. Τα τελευταία χρόνια, οι πάγοι στη θάλασσα έχουν ελαττωθεί και έτσι αναγκάζονται να βγαίνουν στις ακτές, προκαλώντας εντύπωση με τη μαζική έξοδό τους στην ξηρά!
perierga.gr