Διαφήμιση - Advertisement
Αποκάλυψη: Το μεγάλο μυστικό πίσω από την δολοφονία του 20χρονου! Όλα δείχνουν πως... - TVNEWS Αποκάλυψη: Το μεγάλο μυστικό πίσω από την δολοφονία του 20χρονου! Όλα δείχνουν πως...

Αποκάλυψη: Το μεγάλο μυστικό πίσω από την δολοφονία του 20χρονου! Όλα δείχνουν πως...


Αποκάλυψη: Το μεγάλο μυστικό πίσω από την δολοφονία του 20χρονου! Όλα δείχνουν πως... Στο απόηχο της τραγικής είδησης της δολοφονίας του 20χρονου, Θοδωρή Γαλαζούλα, ....



στην Παντέλη φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο δικός τους άνθρωπος δολοφονήθηκε!

Ο Θοδωρής είχε περάσει στο Τμήμα Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθηνών ενώ είχε υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία στη Λαμία ως έφεδρος αξιωματικός! Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", oι άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον της οικογένειας έβλεπαν καιρό τώρα προβληματισμένους τους γονείς του. Σιγά σιγά άρχισε να ακούγεται ότι ο Θοδωρής "είχε χάσει τον δρόμο του" και είχε εγκλωβιστεί στον επικίνδυνο κόσμο των ναρκωτικών, έχοντας επαφές με χρήστες και διακινητές!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Οι πληροφορίες της εφημερίδας "Espresso" αναφέρουν ότι οι γονείς (και πολύ περισσότερο ο πατέρας του, ο οποίος και εκείνος εργάζεται στο ΕΚΑΒ και τα μάτια του έχουν δει τραγικές εικόνες συνυφασμένες με τη χρήση ναρκωτικών) προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν, ακολουθώντας τις συμβουλές ειδικών!



Το τελευταίο διάστημα ο νεαρός φέρεται ότι δεν ζούσε στο σπίτι των γονιών του στα Γλυκά Νερά, αλλά είχε νοικιάσει διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους, δίχως να διευκρυνίζεται αν ήταν επιλογή του ίδιου! Τα ίχνη του αγοριού χάθηκαν στις 10 Μαΐου, όταν οι γονείς είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του, ενώ τελευταία φορά τον είχαν δει ζωντανό στις 8 του μήνα!



Πηγή: εφημερίδα Espresso