Διαφήμιση - Advertisement
ΣΟΚ στην Κρήτη: 16χρονος πέθανε πάνω στην ξαπλώστρα! - TVNEWS ΣΟΚ στην Κρήτη: 16χρονος πέθανε πάνω στην ξαπλώστρα!

ΣΟΚ στην Κρήτη: 16χρονος πέθανε πάνω στην ξαπλώστρα!


Τραγωδία στην Κρήτη: 16χρονος πέθανε πάνω στην ξαπλώστρα! Οι φίλοι του νόμιζαν ότι κοιμόταν και μόλις το κατάλαβαν...!Ο αιφνίδιος θάνατος ενός 16χρονου μαθητή της.....



Α' Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου έχει προκαλέσει ανείπωτο πόνο στην οικογένειά του αλλά και μεγάλη θλίψη στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.
Ο Βαλεντίνος, ένα πολύ χαρούμενο παιδί, μόνιμα γελαστό, ιδιαίτερα αγαπητό στους συμμαθητές αλλά και στους καθηγητές του, η ψυχή της παρέας, όπως το περιγράφουν μαθητές και εκπαιδευτικοί, άφησε την τελευταία του πνοή χθες (17-05-2016) στις 16.00 περίπου το απόγευμα, στην παραλία του Πλατανιά όπου είχε πάει με φίλους του για να κολυμπήσει και να περάσει λίγη ώρα ευχάριστα. Η καρδιά του Βαλεντίνου, επιβαρυμένη από κάποιο πρόβλημα που είχε αλλά αγνοούσε, σταμάτησε να χτυπά για πάντα ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από τους φίλους του. Ο 16χρονος μαθητής άφησε την τελευταία του πνοή κάτω απ' τον ήλιο, δίπλα στα γαλάζια νερά της θάλασσας που τόσο αγαπούσε.
Συγκλονισμένοι οι φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Βαλεντίνος, που φαινόταν να κοιμάται στην ξαπλώστρα για να ξεκουραστεί, όπως τους είχε πει λίγο νωρίτερα, έφυγε για πάντα. Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο που κλήθηκε αλλά και ο πατέρας του παιδιού, το 16χρονο αγόρι ήταν ήδη νεκρό.
Όλη η τάξη του, οι μαθητές όλου του 1ου ΕΠΑΛ, οι καθηγητές και η διευθύντρια του σχολείου, οι γνωστοί του και οι φίλοι του, όλοι συγκλονίστηκαν στο άκουσμα της είδησης, όλοι θρηνούν για το χαμογελαστό αγόρι που δεν θα ξαναδούν.