Διαφήμιση - Advertisement
Θρίλερ με 12χρονο παιδί που μπήκε ολομόναχο με πιτζάμες σε γνωστό πολυκατάστημα της παραλιακής! - TVNEWS Θρίλερ με 12χρονο παιδί που μπήκε ολομόναχο με πιτζάμες σε γνωστό πολυκατάστημα της παραλιακής!

Θρίλερ με 12χρονο παιδί που μπήκε ολομόναχο με πιτζάμες σε γνωστό πολυκατάστημα της παραλιακής!


Χίος: Θρίλερ με 12χρονο παιδί που μπήκε ολομόναχο με πιτζάμες σε γνωστό πολυκατάστημα της παραλιακής!Οι πελάτες αλλά και οι υπεύθυνοι του καταστήματος στην παραλιακή της Χίου, πάγωσαν όταν είδαν ένα 12χρονο αγόρι να μπαίνει ολομόναχο με πιτζάμες και παντόφλες...



Ένα 12χρόνο αγόρι κυκλοφορούσε μες το κρύο στην παραλιακή της Χίου. Κάτοικος της περιοχής, το εντόπισε στο αεροδρόμιο ενώ αργότερα κατέληξε σε γνωστό σούπερ μάρκετ. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της περασμένης  Πέμπτης όπου το κρύο ήταν τσουχτερό. Το μικρό παιδί εισήλθε στο πολυκατάστημα με πιτζάμες, παντόφλες αλλά χωρίς κάλτσες. Το παιδάκι περιφέρονταν από διάδρομο σε διάδρομο ενώ το πλήθος προσπαθούσε να πιάσει κουβέντα μαζί του.
Στην θέα του φοβισμένου αγοριού πελάτες και προσωπικό σάστισαν. Κάποιοι πελάτες απαίτησαν από την υπεύθυνη να καλέσει την αστυνομία. Το προσωπικό του προσέφερε κάτι να φάει αλλά δεν ήθελε τίποτα. Η υπεύθυνη κάλεσε την αστυνομία και μέσα σε δέκα λεπτά εμφανίστηκαν δύο περιπολικά.
Οι αστυνομικοί το πήραν και το παρέδωσαν στους γονείς του. Το περιστατικό που επιβεβαιώθηκε από δύο εργαζόμενους και την υπεύθυνη του καταστήματος, προκάλεσε πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία, καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο τρόπος που το παιδί κυκλοφορούσε ολομόναχο...
Πηγή: chiosin.gr