Διαφήμιση - Advertisement
Έγκυος η Σία Κοσιώνη – Η φουσκωμένη κοιλίτσα που φουντώνει τις φήμες! - TVNEWS Έγκυος η Σία Κοσιώνη – Η φουσκωμένη κοιλίτσα που φουντώνει τις φήμες!

Έγκυος η Σία Κοσιώνη – Η φουσκωμένη κοιλίτσα που φουντώνει τις φήμες!


Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης μετρούν πάνω από ένα χρόνο μαζί και ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,....
αποφεύγοντας γενικά τα κοσμικά καλέσματα, αλλά και όλα τα μέρη όπου μπορεί να τους πετύχει ο φωτογραφικός φακός. Αυτή τους η επιλογή δεν υπαγορεύεται μόνο από την ανάγκη τους για διακριτικότητα, αλλά και από τους χαρακτήρες τους, καθώς είναι και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων στην προσωπική της ζωή.
.
SIA KOSIWNI
Μια έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, κάνοντας λόγο ότι το ερωτευμένο ζευγάρι περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά του.
Η Σία Κοσιώνη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, φέρεται να διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης της, επιθυμώντας όμως με τον Κώστα Μπακογιάννη να το κρατήσουν όσο μπορέσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η αλλαγή όμως που παρατηρείται τελευταία στην εξωτερική εμφάνιση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας ειδήσεων του ΣΚΑΙ, με την εμφανή φουσκωμένη κοιλίτσα της, δίνει νέα τροφή στους ψίθυρους ότι θα γίνουν γονείς.
SIA KOSIWNI 1

Το δείπνο της επισημοποίησης…
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, το δείπνο αυτό έλαβε χώρα στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου στη Γλυφάδα, όπου η μητέρα του Κώστα Μπακογιάννη υποδέχτηκε το γιο της και τη μέλλουσα νύφη της. Ήταν ένα ανεπίσημο δείπνο αρραβώνων, αφού το ζευγάρι δεν θέλει να προχωρήσει σε τέτοιες τυπικές διαδικασίες, να κάνει δηλαδή αρραβώνα με την κλασική έννοιά του. Παρόλα αυτά, στη διάρκεια αυτού του δείπνου ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε σαφείς τις προθέσεις του προς τη δημοσιογράφο, κάτι που ο ίδιος επιθυμούσε να γίνει με την παρουσία της μητέρας του. Είναι δεδομένο ότι η Ντόρα Μπακογιάννη εγκρίνει την επιλογή του γιου της, όμως εκείνος ήθελε να προχωρήσει στο, έστω και ανεπίσημο αυτό, επόμενο βήμα με την ίδια παρούσα.
SIA 1
Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι πολύ ευχαριστημένη με την επιλογή του γιου της, όπως λένε όσοι την ξέρουν, καθώς πιστεύει ότι η Σία Κοσιώνη έχει όλα τα προσόντα για να αποτελέσει την ιδανική σύζυγο, ενός πολιτικού. Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι η οικογένεια προορίζει την Κώστα Μπακογιάννη για θέσεις πολύ υψηλότερες αυτής του Περιφερειάρχη… Για το πότε θα γίνει ο γάμος τους, όλα συγκλίνουν στο ότι δεν πρόκειται να αργήσει, χωρίς όμως οι δύο τους να βιάζονται. Πιθανότατα και μέσα στον ερχόμενο χειμώνα, υποστηρίζουν κάποιοι. Θα είναι ένας γάμος που θα προσωποποιήσει στα καλύτερά του το κλασικό στερεότυπο του ισχυρού πολιτικού και της εξίσου ισχυρής κυρίας των ΜΜΕ