Διαφήμιση - Advertisement
Φουσκάλες στα πόδια;;; Πέντε ΑΠΛΑ ΤΡΙΚ που θα σε σώσουν από τον αβάσταχτο πόνο! - TVNEWS Φουσκάλες στα πόδια;;; Πέντε ΑΠΛΑ ΤΡΙΚ που θα σε σώσουν από τον αβάσταχτο πόνο!

Φουσκάλες στα πόδια;;; Πέντε ΑΠΛΑ ΤΡΙΚ που θα σε σώσουν από τον αβάσταχτο πόνο!


Φουσκάλες στα πόδια;;; Πέντε ΑΠΛΑ ΤΡΙΚ που θα σε σώσουν από τον αβάσταχτο πόνο! Οι περσσότερες από εμάς βγάζουμε φουσκάλες όταν αγοράζουμε καινούργια παπούτσια...
ειδικά όταν αλλάζουν οι εποχές και πρέπει να φορέσουμε σανδάλια από κλειστά παπούτσια ή μποτάκια από σανδάλια. Δες τι μας συμβουλεύει μία πρώην μπαλαρίνα που πέρασε 15 ολόκληρα χρόνια από τη ζωή της χορεύοντας μπαλέτο και εντρυφώντας στο θέμα.
1. Αν έχεις δει ποτέ από κοντά τα πόδια μίας μπαλαρίνας θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα πόσο εύκολα και πόσο συχνά βγάζει φουσκάλες. Ένας τρόπος για να τις κρατήσεις μακριά είναι να βοηθήσεις τα πόδια σου να μην ιδρώνουν. Για να το πετύχεις αυτό βάλε λίγο αποσμητικό ποδιών πριν φορέσεις τα παπούτσια σου. Έτσι δε θα ιδρώνουν με τίποτα.
2. Αν έχεις ήδη αποκτήσει μία φουσκάλα μπορείς να βάλεις λίγο λάδι καρύδας, αφού βγάλεις τα παπούτσια σου, και να το καλύψεις με ένα χάνζαπλαστ. Θα γιατρευτεί πολύ πιο γρήγορα.
3. Η βαζελίνη θα σταματήσει τις φουσκάλες πριν καν κάνουν την εμφάνισή τους. Αν ξέρεις ποια παπούτσια μπορούν να σε γεμίσουν φουσκάλες, βάλε λίγη βαζελίνη πριν τα φορέσεις.
4. Βάλε baby powder μέσα στα παπούτσια σου για να αποτρέψεις τα πόδια σου να τρίβονται με αυτά. Μην ξεχαστείς μονο και βγάλεις τα παπούτσια σου μπροστά σε κόσμο.
5. Προσπάθησε, αν βάζεις χάνζαπλαστ στα πόδια σου, να βάζεις αδιάβροχα έτσι ώστε να μη σου φεύγουν ακόμα και αν ιδρώνεις.