Διαφήμιση - Advertisement
Ήρθαν τα πάνω κάτω! Δείτε την απίστευτη ανατροπή που έφερε στις δημοσκοπήσεις η εκλογή Μητσοτάκη στη ΝΔ... - TVNEWS Ήρθαν τα πάνω κάτω! Δείτε την απίστευτη ανατροπή που έφερε στις δημοσκοπήσεις η εκλογή Μητσοτάκη στη ΝΔ...

Ήρθαν τα πάνω κάτω! Δείτε την απίστευτη ανατροπή που έφερε στις δημοσκοπήσεις η εκλογή Μητσοτάκη στη ΝΔ...


Ήρθαν τα πάνω κάτω! Δείτε την απίστευτη ανατροπή που έφερε στις δημοσκοπήσεις η εκλογή Μητσοτάκη στη ΝΔ...Δημοσκοπική ανατροπή δείχνει έρευνα της Metron Analysis....



για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», με τη Νέα Δημοκρατία να παίρνει το προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά, μόλις πέντε ημέρες μετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως νέου προέδρου του κόμματος.

Ειδικότερα, στην πρόθεσή ψήφου, η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει 23,6% έναντι 19,9% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαφορά δηλαδή 3,7%.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ με 4,6%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,1%, ηΈνωση Κεντρώων με 2,7%, η Λαϊκή Ενότητα με 2,3% και το Ποτάμι με 2,2% και οι ΑΝΕΛμε 2,1%.

«Άλλο κόμμα», επιλέγει το 2,4%, στο 7,6% το άκυρο/λευκό. Στο 9,5% η αδιευκρίνιστη ψήφος, «δεν θα ψηφίσω», απαντά το 14,4%.

πηγη: newpost