Διαφήμιση - Advertisement
Πρώην Έλληνας βουλευτής παντρεύτηκε τον αγαπημένο του! - TVNEWS Πρώην Έλληνας βουλευτής παντρεύτηκε τον αγαπημένο του!

Πρώην Έλληνας βουλευτής παντρεύτηκε τον αγαπημένο του!


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» γοητευτικός Έλληνας πρώην βουλευτής ...
παντρεύτηκε γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στις αρχές Ιανουαρίου στις ΗΠΑ, σε έναν gay γάμο που ήθελαν να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το ειδύλλιο ξεκίνησε επί εποχές των «άγριων Μνημονίων» και τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για στενή φιλία, ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις είναι αρκετές.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα αμφότεροι οι «πρωταγωνιστές» είναι αρκετά προβεβλημένοι από τα media, ενώ φιλοξενούνται και σε κοσμικά περιοδικά παρέα πάντα με εντυπωσιακά κορίτσια. Μάλιστα για τον πλούσιο νεαρό είχε διαρρεύσει πως είχε σοβαρή σχέση με όμορφη ξανθιά, με την οποία και κυκλοφορούσε.
Για ποιον πρόκειται; Ονόματα (όπως καταλαβαίνετε) δεν έχουν βγει στην φόρα.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο νεαρός πρώην βουλευτής έκανε προσφάτως ένα μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου και παντρεύτηκε στη Νέα Υόρκη με τον «ασυμβίβαστο» γιο μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές οικογένειες της Ελλάδας.
Όπως αναφέρει η Espresso, το γεγονός έχει προκαλέσει σούσουρο στα αθηναϊκά σαλόνια για νέο gay ζευγάρι της πόλης, καθώς και οι δύο άνδρες είναι πασίγνωστοι στην κοινή γνώμη και στις πολιτικές παρέες της Αθήνας. Ο γάμος φέρεται να έγινε πριν περίπου έναν μήνα στις ΗΠΑ, προκειμένου να μην διαρρεύσει, ενώ ο γοητευτικός βουλευτής κυκλοφορεί με γνωστή κυρία με την οποία εμφανίζεται ως το νέο hot ζευγάρι της showbiz.