Διαφήμιση - Advertisement
Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο! Τι έδειξε η νεκροψία του Δημήτρη Ανδρουλακάκη; - TVNEWS Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο! Τι έδειξε η νεκροψία του Δημήτρη Ανδρουλακάκη;

Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο! Τι έδειξε η νεκροψία του Δημήτρη Ανδρουλακάκη;


Ηράκλειο: Λύθηκε το μυστήριο! Τι έδειξε η νεκροψία του Δημήτρη Ανδρουλακάκη;
O 32χρονος Δημήτρης βρέθηκε νεκρός στο εξοχικό από τον θείο του - Ο θάνατός του συγκλόνισε συγγενείς και φίλους, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό.......





Σε πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς και φίλοι του 32χρονου Δημήτρη Ανδρουλακάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις μαγκαλιού. Η κηδεία του άτυχου άνδρα τελέστηκε χθες. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Αγίου Τίτου στο Τυμπάκι.Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο εξοχικό της οικογένειας του στον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου, όπου είχε πάει για το περασμένο Σαββατοκύριακο.



Ο ίδιος επρόκειτο να γυρίσει στο Ηράκλειο την Κυριακή ωστόσο δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα η οικογένεια του να ανησυχήσει. Αμέσως οι δικοί του επικοινώνησαν με το θείο του που διαμένει στην περιοχή ο οποίος μπήκε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά στο άψυχο σώμα του 31χρονου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο πάτωμα του υπνοδωματίου του σπιτιού δίπλα απο το μαγκάλι που είχε ανάψει για να ζεσταθεί.
Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή και από τη στιγμή που δεν υπήρχαν  άλλα ίχνη που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, όλοι κατέληξαν στο ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από αναθυμιάσεις. Κάτι που επιβεβαιώθηκε από τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από ιατροδικαστή.
Πηγή: cretalive.gr