Διαφήμιση - Advertisement
ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ 40ΧΡΟΝΗ ΘΕΙΑ! Τα «έφτιαξε» με τον 17χρονο ανιψιό… Όταν όμως τους έπιασαν… - TVNEWS ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ 40ΧΡΟΝΗ ΘΕΙΑ! Τα «έφτιαξε» με τον 17χρονο ανιψιό… Όταν όμως τους έπιασαν…

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ 40ΧΡΟΝΗ ΘΕΙΑ! Τα «έφτιαξε» με τον 17χρονο ανιψιό… Όταν όμως τους έπιασαν…



Τους έπιασαν στα πράσα…. Το τι ακολούθησε; Η γειτονιά πάντως είχε πάρει χαμπάρι τα σούρτα- φέρτα της θείας με τον ανιψιό. Η 40χρονη ήταν γνωστή στη μικρή κοινωνία της Πάτρας για τις προτιμήσεις της στους νεαρούς….







Χαμός έγινε τις προάλλες σε κωμόπολη της Αχαϊας με την sέξι θεία που πιάστηκε στα πράσα.
Η όμορφη θεία, που παρά τα δεύτερα της «άντα» παραμένει ιδιαίτερα σέξι και αρέσκεται στο να προκαλεί, βρήκε άσχημo μπελά και το χουνέρι της ακόμα συζητιέται στην γειτονιά.
Η θεία, λοιπόν, που εκτός από όμορφη είναι και δυναμική, έχοντας την δικιά της εμπορική επιχείρηση μαζί με τον άνδρα της, τα έφτιαξε με τον 17χρονο ανιψιό της.
Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες της γειτονιάς η όμορφη γυναίκα δεν ήταν η πρώτη φορά που έδειχνε μία ιδιαίτερη αδυναμία στους νεαρούς. Έχοντας μάλιστα οικονομική άνεση γνώριζε πώς να τους «ψαρεύει», σύμφωνα πάντα με εκείνες τις κακές γλώσσες.





Δικαιώματα στο συγγενικό της περιβάλλον δεν είχε δώσει, όμως, από την στιγμή που τα έφτιαξε με τον ανιψιό, του έμαθε όλα τα… κόλπα και ο νεαρός είχε να λέει στους φίλους του.
Η σέξι θεία πιάστηκε στα πράσα από τους γονείς του ανιψιού όταν μία μέρα, επιστρέφοντας από ταξίδι, την βρήκαν στο δωμάτιο του γιού τους, ο οποίος έχοντας πάρει πλέον το κολάι την είχε πάρει απάνω του! Η θεία και ο ανιψιός αιφνιδιάστηκαν και οι γονείς τα έβαλαν με την 40χρoνη γυναίκα, λέγοντας το όλο συμβάν μάλιστα και στον άνδρα της.
Έπεσαν και ορισμένες «ψιλές» από τον πατέρα του νεαρού προς την θεία και με τον άνδρα της θείας να τα βάζει με τον ανιψιό!.
Καταλαβαίνετε τι έγινε. Ο νεαρός, πάντως, έχει να λέει πολλά ακόμα στους φίλους του. Αν και οι τελευταίοι φέρεται να τον έχουν πάρει στο… δούλεμα γιατί τους δηλώνει ερωτευμένος με την σέξι θεία «Λόλα» , όπως είναι πλέον το προσωνύμιο της στους κύκλους του 17χρονου…
 Πηγή : athensmagazine.gr