Ήβη Αδάμου: Το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μιχάλη των Stavento

Η Ήβη Αδάμου πρωταγωνιστεί στο 80s, The Musical του Γιώργου Βάλαρη,...
 δίπλα στην Καίτη Γαρμπή και την Ελένη Φουρέιρα, ετοιμάζεται να ξεκινήσεις τις εμφανίσεις της στο Fever στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και του Χρήστου Χολίδη, ενώ κυκλοφορεί νέο τραγούδι με ένα ολοκληρωμένη δουλειά να αναμένεται μέσα στο 2016. Και ενώ τα επαγγελματικά της μοιάζουν να απογειώνονται, βιώνει την ευτυχία και στην προσωπική της ζωή, στο πλευρό του Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento.
Ο ρόλος του Stavento ως coach στους δυο κύκλους του The Voice στον ΑΝΤ1 του ταίριαζε γάντι, κάτι που φάνηκε άλλωστε και από την απήχηση που είχε ο 36χρονος συνθέτης από τους παίκτες του show. Η Ήβη παρακολουθούσε φανατικά τον αγαπημένο της στο The Voice. «Όντας και συνθέτης, ήταν ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για την συγκεκριμένη θέση και θεωρώ πως την υποστήριξε άψογα. Εκτός από αυτό, ήταν πολύ αγαπητός και στον κόσμο γιατί είναι αληθινός και αυθεντικός σε ότι κι αν κάνει». Παρότι είναι 22 ετών, η Ήβη έχει αποκτήσει μια ωριμότητα που σπάνια συναντάς σε κορίτσια της ηλικίας της. Παίρνω το θάρρος και την ρωτάω αν έχει σκεφτεί να προχωρήσει η σχέση τους σε επόμενο επίπεδο, όπως την συγκατοίκηση και την απόκτηση ενός παιδιού. «Σίγουρα θα επιθυμούσα κάποια στιγμή να προχωρήσει η σχέση μας, αλλά αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχω δίπλα μου, θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνουν όλα όσα είπες», αρκείται να πει με την γνωστή της ευγένεια που δεν θέλω να καταχραστώ και αλλάζω αμέσως θέμα συζήτησης.

Πλέον ο ελεύθερός της χρόνος έχει ελαχιστοποιηθεί, καθώς από Τετάρτη έως Κυριακή είναι στο θέτρο Πειραιώς 131 και από την ερχόμενη Παρασκευή θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Fever. Μάλιστα, στο Fever θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και το νέο της single που θα κυκλοφορήσει σε δυο περίπου εβδομάδες. «Το τραγούδι έχει τίτλο ‘Ποιος το περίμενε’ σε στίχους και μουσική ΜΕΘ, ένα γρήγορο και χαρούμενο κομμάτι. Στο πλάνο μας είναι να κυκλοφορήσει και μια ολοκληρωμένη δουλειά μέσα στο 2016». Tι κάνει στον ελάχιστον ελεύθερο χρόνο της; «Ασχολούμαι και πάλι με την μουσική. Κάνω μαθήματα φωνητικής, ενώ σκέφτομαι να ξεκινήσω και πάλι μαθήματα πιάνου που έκανα στο παρελθόν. Αν νομίζεις πως είμαι από τους ανθρώπους που καταπιάνονται με extreme sports και snowboard στο βουνό, έπεσες έξω. Άσε που φοβάμαι μην πάθω και τίποτα. Προτιμώ τα απλά πράγματα, όπως γυμναστική με ιμάντες TRX που είναι και ο αγαπημένος μου τρόπος άσκησης», λέει γελώντας.