Η δημόσια συγγνώμη της Μελέτη για το τροχαίο: «Γεια σας. Είμαι η Ελεονώρα και αυτήν τη στιγμή θα...»

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μία από εκείνους που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για προσωπικές τους εξομολογήσεις....
Αυτό έκανε και αυτήν τη φορά ζητώντας από τους τηλεθεατές της συγγνώμη.
«Αγαπημένοι μου φίλοι, καλοί μου HASHTAGERS , γεια σας! Είμαι η Ελεονώρα, και αυτή τη στιγμή θα κάνω # την λέξη «ΑΝΑΒΟΛΗ». Με αυτό το κείμενο λοιπόν, σας ανακοινώνω πως η εκπομπή μας, με θέμα τη λέξη «ΤΡΟΧΑΙΟ» που είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα σήμερα, στις 23:00 στο Ε, αναβάλλεται λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας, που απαγορεύει σε ζωντανές εκπομπές να βγουν στον αέρα. Σεβόμενοι λοιπόν το δικαίωμα συναδέλφων και συνεργατών να απέχουν από τις υπηρεσίες τους, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να συναντηθούμε και πάλι τηλεοπτικά αυτή τη φορά, ΖΩΝΤΑΝΑ, στο ακέραιο της εκπομπής.
Το πρώτο μας επεισόδιο είναι ήδη έτοιμο, και θα μας ανοίξει κουβέντα γύρω από τα τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα. Μέσα από ιστορίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα, από εξομολογήσεις ανθρώπων που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει σε μία στιγμή, και με καλεσμένους που θα συγκινήσουν, θα εξετάσουμε τους λόγους για τους οποίους η χώρα μας είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης με τα περισσότερα θύματα τροχαίων. Θα ταξιδέψουμε στη Βέροια, θα μιλήσουμε με θύματα, θα μπούμε στα Επείγοντα του ΚΑΤ, και θα ζήσουμε βιωματικά το σοκ μίας σύγκρουσης. Όλα αυτά σύντομα κοντά σας… Ζητούμε συγγνώμη για την αναβολή η οποία ωστόσο οφείλεται σε παράγοντες που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε».
Πηγή: Medicalland