Διαφήμιση - Advertisement
Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Παντέλο - TVNEWS Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Παντέλο

Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Παντέλο



Ένας χρόνος, πέρασε από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης,




έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα σε παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και σήμερα το πρωί φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και εκατοντάδες θαυμαστές έδωσαν το...
«παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο στη Νέα Ιωνία.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Αθηνά, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έφτασε στο ναό υποβασταζόμενη.

Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, είχε ανακοινώσει από τις αρχές της εβδομάδας, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ότι το ετήσιο μνημόσυνο του τραγουδιστή θα γίνει σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 9.30 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.



Ο μικρός του αδερφός, Νίνο, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στoν ιερό ναό, ενώ έντονη είναι και η παρουσία των θαυμαστών του που συνέρρευσαν στη Νέα Ιωνία για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή.


Ο Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Ο θάνατος για τον 33χρονο άνδρα φαίνεται πως υπήρξε ακαριαίος.


Η είδηση του θανάτου απασχόλησε ιδιαίτερα την ελληνική κοινή γνώμη, ενώ οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος εξακολουθούν να διχάζουν την οικογένεια και τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.