Διαφήμιση - Advertisement
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρέθηκε η θεραπεία κατά της ΦΑΛΑΚΡΑΣ! Έτσι θα καταφέρεις να εσύ να σώσεις τα μαλλιά σου! - TVNEWS ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρέθηκε η θεραπεία κατά της ΦΑΛΑΚΡΑΣ! Έτσι θα καταφέρεις να εσύ να σώσεις τα μαλλιά σου!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρέθηκε η θεραπεία κατά της ΦΑΛΑΚΡΑΣ! Έτσι θα καταφέρεις να εσύ να σώσεις τα μαλλιά σου!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρέθηκε η θεραπεία κατά της ΦΑΛΑΚΡΑΣ! Έτσι θα καταφέρεις να εσύ να σώσεις τα μαλλιά σου! Πρόσφατα, ο επιστημονικός κόσμος συγκλονίστηκε από ένα αναπάντεχο νέο που ήταν αποτέλεσμα εκ βαθέων ερευνών για δεκαετίες ...


- Η θεραπεία της φαλάκρας!

Η γιατρός A. Chan είναι μια Αμερικανίδα Κινεζικής καταγωγής που αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Stanford University. Μετά από την αποφοίτησή της με διάκριση, η Δρ. Chan ξόδεψε πάνω από 20 χρόνια εργασίας ως Επόπτης Ερευνών κλινικών δοκιμών Δερματολογίας με στόχο να βρει μια θεραπεία για έναν αριθμό σοβαρές δερματικές παθήσεις που θεωρούνται ανίατες. Μία από αυτές τις παθήσεις ήταν η φαλάκρα - η μερική ή πλήρης έλλειψη τριχοφυΐας.
Μετά από δεκαετίες δοκιμών το αποτέλεσμα των διαφόρων ενώσεων που προωθούν την ανάπτυξη μαλλιών, η Δρ. Chan τελικά ανακάλυψε το μόνο συστατικό που έλειπε από μια ισχυρή λύση και που ήταν κρυφό για σχεδόν 2 δεκαετίες. Αυτό ήταν ένα εξαιρετικά σπάνιο βότανο που φυτρώνει μόνο σε μερικές ειδικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο και η διανομή και η χρήση του ήταν αυστηρά περιορισμένη μέχρι τώρα.
"Όταν αναμειχθεί με άλλα θεραπευτικά στοιχεία, το βότανο κυριολεκτικά κάνει μαγικά στο κεφάλι - το καλύπτει με καινούρια μαλλιά! ", εξήγησε η Δρ. Chan κατά τη διάρκεια ιατρικής συνδιάσκεψης με συναδέλφους που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο, στις ΗΠΑ.
Μετά από 20 χρόνια έρευνας και διεξαγωγή κλινικών δοκιμών, η Δρ. Chan επιτέλους καταχώρησε μια μοναδική λύση για τη θεραπεία της φαλάκρας. Το απίστευτο προϊόν έχει υποστεί 16 δοκιμασίες και σύμφωνα με επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνει 98,7 % επιτυχία στη θεραπεία της φαλάκρας και της αραίωσης.
Επιπλέον, η λύση όχι μόνο " επαναφέρει τα μαλλιά στη ζωή" αλλά βελτιώνει επίσης την ποιότητα τρέφοντας απίστευτα το τριχωτό της κεφαλής και ανακατασκευάζοντας τα ωοθυλάκια των μαλλιών εξ ολοκλήρου, έτσι ώστε η τριχοφυΐα γίνεται ολοένα και πιο πυκνή σε τρεις φορές ταχύτερους ρυθμούς.
Hair Health Journal