Κάντε LIKE !!!

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ trick μαγειρικής που πρέπει να γνωρίζεις!

GKOUROU1 | 1/31/2017 04:00:00 μ.μ. |
Σχεδόν στις περισσότερες συνταγές μαγειρικής που κάνουμε  απαιτείται...


και σοτάρισμα  του κρεμμυδιού. Τι γίνεται όμως για να μην μαυρίζουν τα κρεμμύδια πολύ γρήγορα;
-Ρίχνεις λοιπόν λίγο αλάτι στο λάδι πριν ρίξεις τα κρεμμύδια στο τηγάνι.
-Έτσι τα κρεμμύδια θα σοταριστούν χωρίς να μαυρίσουν!




Previous Page Next Page Home