Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!Έδωσαν τέλος στον μεγάλο τους έρωτα, ενώ προγραμμάτιζαν τον γάμο τους για το καλοκαίρι του 2017!....Ενώ σχεδίαζαν να παντρευτούν μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι, τελικά χώρισαν!
Η Νίνα Λοτσάρη και ο σύντροφός της, Διονύσης Πάνος χώρισαν, ενώ προγραμμάτιζαν να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι του 2017! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους πριν από δύο μήνες.
Η Νίνα Λοτσάρη και ο Διονύσης Πάνος είχαν γνωριστεί στη Μύκονο και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει πολλές φορές την 42χρονη ηθοποιό και τον κατά 12 χρόνια νεότερό της διατροφολόγο σε τρυφερά στιγμιότυπα. Πολύ γρήγορα ήρθε η συγκατοίκηση και έζησαν έναν τρελό έρωτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής τελευταία υπήρχαν πολλά μικροκαβγαδάκια λόγω της ζήλειας του Διονύση για τη Νίνα. Παρ’ όλα αυτά, το ζευγάρι προγραμμάτιζε γάμο για το καλοκαίρι του 2017. Ωστόσο, αρχές Νοεμβρίου ήρθε ο χωρισμός.