Σοκάρει η εξομολόγηση Έλληνα τραγουδιστή: “Είναι δράμα να ζεις σε σκηνή!”

Σοκάρει η εξομολόγηση Έλληνα τραγουδιστή: “Είναι δράμα να ζεις σε σκηνή!”“Το σπίτι έπεσε μπροστά στα μάτια μας σαν χάρτινος πύργος....
. Εκείνη την περίοδο μείναμε πάνω από δυο μήνες στις σκηνές”, αποκάλυψε ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής μιλώντας για τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες έζησε, όταν έπεσε το σπίτι του από το σεισμό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιώτη που περιγράφει για πρώτη φορά στην Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο σεισμό του 1999 στο Μενίδι. “Κλαίει η ψυχή μου που ακούω τέτοιες μέρες για τους άστεγους συμπολίτες μας και για τα προσφυγόπουλα στις σκηνές. Έχω ζήσει σε σκηνή με κρύο και μπορώ να αντιληφθώ τον πόνο τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά.Και συμπληρώνει: “Ζούσα και ζω στο Μενίδι ακόμη και σήμερα. Την περίοδο του σεισμού του '99, όλη η οικογένεια ήμασταν στο πατρικό σπίτι της μητέρας μου. Για δευτερόλεπτα προλάβαμε και βγήκαμε έξω. Αν γινόταν οτιδήποτε και αργοπορούσαμε, σήμερα δεν θα υπήρχε η οικογένειά μου... Στην περιοχή μας είχαμε 140 νεκρούς”.