Διαφήμιση - Advertisement
Θεσσαλονίκη - Μέχρι πότε θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία - TVNEWS Θεσσαλονίκη - Μέχρι πότε θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Θεσσαλονίκη - Μέχρι πότε θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία


Θεσσαλονίκη - Μέχρι πότε θα παραμείνουν κλειστά τα σχολείαΚλειστά αποφάσισε να κρατήσει τα σχολεία μέχρι και την Παρασκευή ο Δήμος Θεσσαλονίκης,....
όπως και ο Δήμος Θερμαϊκού. Όπως ανακοινώθηκε, αύριο Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης δε θα λειτουργήσουν, για λόγους ασφαλείας, ούτε οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο οι παιδικοί σταθμοί του Οργανισμού Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ). Στο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Ο 'Αγιος Στυλιανός», αύριο Πέμπτη, θα λειτουργήσει ένα τμήμα, κατά τις ώρες 07.00 έως 13.00.
Δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα γερμανικής γλώσσας στο 14ο Γυμνάσιο Λύκειο (Θεμιστοκλή Σοφούλη και Παπανδρέου 1), καθώς και τα μαθήματα ρωσικής ορολογίας στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Εγνατίας 132).
Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.), το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. ΑμεΑ), δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 (Καρακάση 1) θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας, από τις 08.00 έως τις 16.00. Τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.), στην οδό Κ. Καραμανλή 164, θα λειτουργήσουν επίσης με προσωπικό ασφαλείας, από τις 07.00 έως τις 15.00.
Εξάλλου, ο Δήμος Θερμαϊκού ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν την Πέμπτη 12/01/2017 και την Παρασκευή 13/01/2017, ενώ οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.
Οι υπόλοιποι 12 Δήμοι του Νομού της Θεσσαλονίκης είχαν ανακοινώσει νωρίτερα την παράταση της αναστολής των μαθημάτων στα σχολεία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ