Διαφήμιση - Advertisement
Θέλετε να κάψετε το αντιαισθητικό σωσίβιο στην κοιλιά; Δείτε τι πρέπει να τρώτε! - TVNEWS Θέλετε να κάψετε το αντιαισθητικό σωσίβιο στην κοιλιά; Δείτε τι πρέπει να τρώτε!

Θέλετε να κάψετε το αντιαισθητικό σωσίβιο στην κοιλιά; Δείτε τι πρέπει να τρώτε!


Θέλετε να κάψετε το αντιαισθητικό σωσίβιο στην κοιλιά; Δείτε τι πρέπει να τρώτε!Το λίπος στην κοιλιά και γύρω από τη μέση, το λεγόμενο σωσίβιο, είναι ένδειξη καλοζωίας και καθιστικής ζωής....






Είναι δε από τα πιο δύσκολα σημεία του σώματος ως προς την απώλεια λίπους, ενώ όσο μεγαλώνει κάποιος, τόσο πιο έντονο γίνεται.
Βάζοντας στην καθημερινότητά σας το περπάτημα και την αερόβια άσκηση, σε συνδυασμό με τις παρακάτω τροφές, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε ευκολότερα από το αντιαισθητικό λίπος στο συγκεκριμένο σημείο.
Νερό - τσάι - υγρά
Η ενυδάτωση του σώματος είναι ισχυρός σύμμαχος στην προσπάθεια απώλειας λίπους. Έστω και μία ήπια αφυδάτωση μπορεί να προκαλέσει τα νεφρά να «ζητήσουν» βοήθεια από το συκώτι, μειώνοντας την ικανότητά του να κάψει λίπος. Όλη αυτή η διαδικασία οδηγεί σε αποθήκευση λίπους στην κοιλιά. Ειδικά το τσάι και το νερό με λεμόνι δυναμώνουν το συκώτι και βοηθούν στην υγροποίηση του λίπους, το οποίο με τη σειρά του ενισχύει την γρήγορη αποβολή του από τονοργανισμό.
Όχι στα επεξεργασμένα τρόφιμα
Μειώστε τις θερμίδες και αποφύγετε τροφές που μπλοκάρουν τον μεταβολισμό. Τέτοια είναι τα επεξεργασμένα τρόφιμα, οι πολλοί υδατάνθρακες, η ζάχαρη (σε όλες τις μορφές της), τα κακά λιπαρά, η καφεΐνη και τα αναψυκτικά.
Ω3 λιπαρά οξέα
Τα συγκεκριμένα προϊόντα στοχεύουν στο κοιλιακό λίπος και είναι πηγή ενέργειας και πρωτεϊνών για τον οργανισμό. Καταναλώνοντας ψάρια δύο φορές την εβδομάδα μπορείτε να χάσετε τα αντιαισθητικά παχάκια.
Μπαχαρικά
Καταναλώστε άφοβα μπαχαρικά σε όλα τα φαγητά, ειδικά πιπέρι καγιέν και τζίντζερ. Επίσης η κανέλα, το γαρίφαλο και το κάρδαμο ενισχύουν την απώλεια των κιλών και συμβάλλουν στη μείωση της αίσθησης της πείνας, αφού λειτουργούν υπέρ της σταθεροποίησης του σακχάρου στο αίμα.
onmed.gr