Διαφήμιση - Advertisement
Θαυματουργή: Η πιο υγιεινή τροφή για μεγάλη αντοχή στην προπόνηση! - TVNEWS Θαυματουργή: Η πιο υγιεινή τροφή για μεγάλη αντοχή στην προπόνηση!

Θαυματουργή: Η πιο υγιεινή τροφή για μεγάλη αντοχή στην προπόνηση!


Θαυματουργή: Η πιο υγιεινή τροφή για μεγάλη αντοχή στην προπόνηση!Αναρωτιέσαι, πώς μπορείς να βελτιώσεις τα επίπεδα αντοχής....


σου κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης; Υπάρχει ένας φυσικός τρόπος, που συνδυάζει τις θρεπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες τεσσάρων τροφών: ταχίνι, μέλι, κανέλα και λεμόνι.

Τα οφέλη στην υγεία μας
•    Το ταχίνι περιέχει βιταμίνη Β1, η οποία μετατρέπει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια, βοηθάει στην καλή λειτουργία του εντέρου και έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση.



•    Το μέλι είναι διουρητικό, έχει αντισηπτικές ιδιότητες, περιέχει βιταμίνη C, βοηθάει στην καλή λειτουργία του στομάχου και του εντέρου, θεωρείται αναζωογονητικό του οργανισμού και σύμμαχος μακροζωίας.


•    Η κανέλα έχει αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση, βοηθά στον έλεγχο του σακχάρου, είναι αντιοξειδωτική και συμβάλλει στην καύση του τοπικού λίπους μέσω του ελέγχου της γλυκόζης στο αίμα.


•    Το λεμόνι έχει βιταμίνες C και P, ενώ το κιτρικό οξύ σε συνδυασμό με τα άλλα συστατικά του βοηθά στην απώλεια περιττού πάχους.

Αυτό το mix το ονόμασα power food και κατόπιν δοκιμής, νομίζω ότι ο τίτλος του αξίζει. Εάν γυμνάζεσαι καθημερινά και σε πολύ έντονους ρυθμούς ή ασχολείσαι με κάποιο άθλημα, δεν έχεις παρά να το εντάξεις στη διατροφή σου.

Δοσολογία: Ένα κουταλάκι του γλυκού ταχίνι, ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, μια πρέζα κανέλας και 2 σταγόνες λεμονιού. Ανακάτεψε με το κουταλάκι τα υλικά και άλειψε το σε αποξηραμένα φρούτα ή σε ένα μπισκότο διαίτης.