Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα - ΦΩΤΟ - TVNEWS Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα - ΦΩΤΟ

Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα - ΦΩΤΟ


Συνελήφθη η Πόλα Ρούπα - ΦΩΤΟΣυνελήφθη η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.....

Η Πόλα Ρούπα συνελήφθη σε σπίτι στην Ηλιούπολη, όπου διέμενε με το ανήλικο παιδί της, και μεταφέρεται στα κεντρικά της αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή της βρέθηκε και ένα πιστόλι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, μαζί με την 48χρονη συνελήφθη και μια 25χρονη για υπόθαλψη, καθώς τη φιλοξενούσε στο σπίτι της, και οι δύο συλληφθείσες έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Για τη σύλληψη του ηγετικού στελέχους της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Πρωινές ώρες σήμερα, 5/1/2016, συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η 48χρονη αναζητούμενη Πόλα Ρούπα, διωκόμενη με δικαστικές αποφάσεις ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».
Επίσης συνελήφθη και μία 25χρονη ημεδαπή που την υπέθαλπτε. Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται».
Νέες εικόνες από την επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη της Ρούπα
Σε διαμέρισμα στον Άγιο Δημήτριο εισέβαλε η αστυνομία, όπου συνέλαβε μια 25χρονη γυναίκα με την κατηγορία ότι υπέθαλπε την Πόλα Ρούπα.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι στην επιχείρηση συμμετείχαν 15 αστυνομικοί.
Δείτε τις φωτογραφίες: