Η Έλντα Πανοπούλου ρώτησε τη Φαίη Σκορδά για το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα! «Τώρα θα πω και τα άσχημα...»Η Έλντα Πανοπούλου ρώτησε τη Φαίη Σκορδά για το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα! «Τώρα θα πω και τα άσχημα...»«Θα πεις τις αλήθειες. Θα τα πεις όλα! Βλέπω στα ματάκια ότι όσο και να γελάνε υπάρχει αυτή η ελαφριά θλίψη που επέρχεται».....
Η Έλντα Πανοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και αντέστρεψε τους ρόλους. Η ηθοποιός ρώτησε την Φαίη Σκορδά αν είναι καλά, λόγω τις ιδιαίτερης κατάστασης που βιώνει μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά την πρώτη «καλησπέρα», η Έλντα Πανοπούλου μπήκε κατευθείαν στο θέμα:
Έλντα: Αγάπη μου τι κάνεις; Είσαι καλά;
Φαίη: Καλά είμαι.
Έλντα: Καλά, καλά;
Φαίη: Εντάξει, καλά είμαστε. Εσύ;
Έλντα: Κοίταξε, μια και με βρήκες εδώ πέρα και εγώ έχω μια ευχέρεια στις συνεντεύξεις, λέω να τα αντιστρέψουμε σήμερα. Να την κάνω εγώ τη συνέντευξη. Αλλά θα πεις τις αλήθειες. Θα τα πεις όλα! Εγώ σε αντιλαμβάνομαι, σε νιώθω και βλέπω στα ματάκια ότι όσο και να γελάνε υπάρχει αυτή η ελαφριά θλίψη που επέρχεται. Γιατί όλα τα γεγονότα στη ζωή μας, που σχεδόν όλοι τα έχουμε περάσει, αφήνουν αυτά τα στίγματα που γίνονται σιγά σιγά σημάδια. Αλλά βάζω μπρος τα δυο μου χέρια και σηκώνομαι λέει το τραγούδι κι έτσι θα κάνεις κι εσύ. 
Φαίη: Και μας κάνουν πιο δυνατούς.
Έλντα: Αρκεί να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στους ανθρώπους, ακόμα και ανάμεσα σε αυτούς που χωρίζουν.
Για να ελαφρύνει το κλίμα, η Έλντα Πανοπούλου είπε στη συνέχεια στη Φαίη Σκορδά: «Τώρα θα πω και τα άσχημα… Αυτό το πόδι θα σταματήσεις να το βγάζεις κάποτε έξω γιατί μας έχεις κάνει όλες καρακομπλεξικές»;
Στο φινάλε της κουβέντας, η ηθοποιός επανήλθε στο θέμα λέγοντας: «Στα δικά σου τα παιδιά θα οφείλεις το χαμόγελο, τη δύναμη να κοιτάς μπροστά, να ξεχνάς και να αφήνεις πίσω σου ότι σε πικραίνει. Να κοιτάς τα παιδιά σου μόνο με χαμόγελο ακόμα και αν έχουν δάκρυα τα ματάκια σου κάποτε, να τα αφήνεις να εκδηλώνονται. Τα παιδιά νιώθουν τα πάντα. Να μη στεναχωριέσαι, σου αξίζουν όλα τα καλά του Θεού και όλα είναι μέσα στη ζωή».Από το Blogger.