Χλιδάτος γάμος για την εγγονή Ρώσου μεγιστάνα! 3,5 εκατ. λίρες αμοιβή σε Mariah Carey και Elton John!

Χλιδάτος γάμος για την εγγονή Ρώσου μεγιστάνα! 3,5 εκατ. λίρες αμοιβή σε Mariah Carey και Elton John!Κάθε άλλο παρά λιτός ήταν ο γάμος της 19χρονης εγγονής του βαθύπλουτου Ρώσου....
Valery Kogan, ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου αεροδρομίου στην ανατολική Ευρώπη και ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Ρωσία. H Irene Kogan έκανε το γάμο των ονείρων της στο Λονδίνο και ο παππούς της ξόδεψε 3,5 εκατομμύρια λίρες για να προσλάβει την Mariah Carey και τον Elton John για να τραγουδήσουν στη βραδιά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο καλλιτέχνες ταξίδεψαν το Σάββατο από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο για να τραγουδήσουν στον γάμο της εγγονής του Valery Kogan. Η Mariah πήρε 2,5 εκατομμύρια για να τραγουδήσει την μπαλάντα We Belong Together στους νεόνυμφους, ενώ o Elton John πληρώθηκε 1 εκατομμύριο και έκανε την 19χρονη να συγκινηθεί, όταν της αφιέρωσε το τραγούδι Tiny Dancer.Ο γάμος έγινε στο London's Landmark Hotel, του οποίου η προεδρική σουίτα κόστισε 1,450 λίρες τη βραδιά. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν πολλοί επιχειρηματίες, αλλά και σταρς από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως ο Antonio Banderas.