Είναι το πιο αγαπητό αξεσουάρ μας… Κι όμως, είναι επικίνδυνο για την υγεία!Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει παιδάκι και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι;;;(PHOTO)Αυτή η έρευνα θα σε σοκάρει…


Μπορεί να την αποχωριζόμαστε σπάνια, αλλά αυτό είναι που την κάνει πιο επικίνδυνη, και δεν είναι άλλη από την… γυναικεία τσάντα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα της εταιρείας Initial Washroom Hygiene, η γυναικεία τσάντα έχει περισσότερα μικρόβια από όσα έχει κατά μέσο όρο μια λεκάνη τουαλέτας! Το γεγονός πως οι τσάντες έρχονται τακτικά σε επαφή με πολλές επιφάνειες, τις καθιστά ιδιαιτέρως επικίνδυνες, καθώς τα μικρόβια που βρίσκονται στην τσάντα μπορούν εύκολα να μεταφερθούν με τα χέρια μας. Η έρευνα έδειξε, μάλιστα, πως 1 στις 5 τσάντες είναι τόσο βρώμικη που αποτελεί άμεση απειλή για την υγεία μας. Το ίδιο ισχύει και για τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα σε αυτή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι κρέμες προσώπου ή χεριών φιλοξενούν τα περισσότερα βακτήρια, με επόμενα τα κραγιόν και τη μάσκαρα. Μην ανησυχείς, όμως, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να καθαρίζεις τακτικά τα χέρια και τις τσάντες σου με αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια προκειμένου να εμποδιστεί η παρουσία των βακτηρίων και να αποφευχθεί μια πιθανή μόλυνση.Από το Blogger.