Διαφήμιση - Advertisement
Το "μαγικό" smoothie! Πώς θα φτιάξετε το ιδανικό ρόφημα για ενέργεια και ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ;;; - TVNEWS Το "μαγικό" smoothie! Πώς θα φτιάξετε το ιδανικό ρόφημα για ενέργεια και ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ;;;

Το "μαγικό" smoothie! Πώς θα φτιάξετε το ιδανικό ρόφημα για ενέργεια και ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ;;;


Το Θέλετε να επωφεληθείτε στο μέγιστο βαθμό από τα πολύτιμα συστατικά που μας παρέχει η φύση; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να...




τα πιείτε στο ποτήρι!
Τα smoothies είναι απολαυστικά και εξαιρετικά θρεπτικά, καθώς συνδυάζουν φρούτα και λαχανικά, χωρίς περιττές ποσότητες ζάχαρης όπως οι έτοιμοι χυμοί του εμπορίου.
Δείτε ποια συστατικά χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα γευστικό και υγιεινό smoothie.
- ½ κούπα φιλτραρισμένο νερό
- ½ κούπα βιολογική ρόκα
- 1 βιολογικό αβοκάντο
- 3 βιολογικά ακτινίδια
- ½ κούπα φρέσκα φύλλα μέντας
- μια πρέζα αλάτι Ιμαλαΐων
- λίγο πιπέρι καγιέν
- ¼ της κούπας φρεσκοστυμμένο χυμό από βιολογικά λεμόνια
Το παραπάνω smoothie σας παρέχει μια ισχυρή δόση αντιοξειδωτικών, τα οποία βοηθούν τον οργανισμό να αποκαθιστά τις βλάβες και μας χαρίζουν περισσότερη ενέργεια.
Οι φυτικές ίνες από τα φρούτα και τα λαχανικά διευκολύνουν τη λειτουργία του γαστρεντερικού για να αποφύγουμε τη δυσκοιλιότητα και παράλληλα μας χορταίνουν για περισσότερη ώρα, συμβάλλοντας έτσι στην ταχύτερη απώλεια βάρους.
Το αβοκάντο έχει αντικαρκινική δράση και το πιπέρι δυναμιτίζει το μεταβολισμό χάρη στην καψαϊκίνη που περιέχει, ενώ το λεμόνι ενισχύει το ανοσοποιητικό χάρη στις ποσότητες βιταμίνης C που περιέχει.