Διαφήμιση - Advertisement
Ξέχασες να βάλεις αποσμητικό; Αυτό είναι το πιο έξυπνο τρικ! - TVNEWS Ξέχασες να βάλεις αποσμητικό; Αυτό είναι το πιο έξυπνο τρικ!

Ξέχασες να βάλεις αποσμητικό; Αυτό είναι το πιο έξυπνο τρικ!


Υπάρχουν και αυτές οι μέρες στη ζωή όλων μας που φεύγεις...




από το σπίτι το πρωί τρέχοντας για να προλάβεις τη δουλειά, τις υποχρεώσεις που ποτέ δε σταματούν, το ραντεβού και οτιδήποτε άλλο απαιτεί να είσαι «ακριβώς στην ώρα σου».
Φυσικά, κάτω από τέτοιες αγχωτικές συνθήκες, λογικό είναι να ξεχνάς να κάνεις πολλά πράγματα. Μια θέση μέσα στη λίστα με τα πιο σημαντικά, όπως το να ξεχάσεις τα κλειδιά, το πορτοφόλι, το κινητό ή το θερμοσίφωνα ανοιχτό- αυτό το τελευταίο θα σου στοιχίσει λίγο παραπάνω, κατέχει- επάξια νομίζω- και το αποσμητικό είναι επιτακτική ανάγκη!
Τι γίνεται, όμως, σε περίπτωση που ξεχαστείς και φύγεις από το σπίτι χωρίς αυτό;
Την πιο γρήγορη και εύκολη λύση θα σου δώσει το απολυμαντικό χεριών (ιδανικά χωρίς άρωμα)!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκουπίσεις για αρχή με ένα βρεγμένο πανί τις μασχάλες σου και έπειτα να ρίξεις μια ποσότητα απολυμαντικού στα χέρια σου, την οποία μετά θα περάσεις ταμποναριστά σε αυτή την περιοχή. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να στεγνώσει και είσαι έτοιμη!
Χάρη στην αντιβακτηριδιακή του σύσταση, το απολυμαντικό χεριών μπορεί να αποτρέψει την κακοσμία που προκαλείται από τον ιδρώτα!