Διαφήμιση - Advertisement
Ανδρέας Βγενόπουλος - Ρίτα Σουβατζόγλου: Ο μεγάλος έρωτας του ισχυρού άνδρα που έφυγε ξαφνικά από την ζωή - TVNEWS Ανδρέας Βγενόπουλος - Ρίτα Σουβατζόγλου: Ο μεγάλος έρωτας του ισχυρού άνδρα που έφυγε ξαφνικά από την ζωή

Ανδρέας Βγενόπουλος - Ρίτα Σουβατζόγλου: Ο μεγάλος έρωτας του ισχυρού άνδρα που έφυγε ξαφνικά από την ζωή


Ανδρέας Βγενόπουλος - Ρίτα Σουβατζόγλου: Ο μεγάλος έρωτας του ισχυρού άνδρα που έφυγε ξαφνικά από την ζωήΗ είδηση του θανάτου του Ανδρέα Βγενόπουλου ....



έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία σήμερα το πρωί του Σαββάτου στα δημοσιογραφικά γραφεία. Πέθανε στις 3.30 το πρωί από ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε ήδη νεκρός στο νοσοκομείο Υγεία. O ισχυρός άνδρας δεν θα μπορούσε όλα αυτά τα χρόνια, να μην έχει στο πλευρό του μια εξίσου δυναμική γυναίκα, την δεύτερη σύζυγό του, Ρίτα Σουβατζόγλου. Της είχε μεγάλη αδυναμία κι όλοι μιλούσαν για έναν έρωτα βγαλμένο από παραμύθι.

To love story
Το ζευγαρι γνωρίστηκε στα γραφεία της άλλοτε νεοσύστατης Marfin και σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνον, αφού είχε χωρίσει από την πρώτη του σύζυγο και ήταν αφοσιωμένος στα δυο του παιδιά και στην δουλειά. Περνώντας πολλές ώρες στην εταιρία, μια μελαχρινή και δυναμική δικηγόρος, του κεντρίζει το ενδιαφέρον και καταφέρνει να μπει για τα καλά στην ζωή του. Ήταν η δεύτερη σύζυγός του Ρίτα Σουβατζόγλου.



Η Ειρήνη Σουβατζόγλου - Ρίτα για τους φίλους- κατάφερε να γίνει και το δεξί χέρι του επιχειρηματία και μέσα από τις άπειρες ώρες συνεργασίας τους γεννήθηκε και ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο, έναν αθόρυβο γάμο. Παντρεύτηκαν το 2005 σε ιδιωτικό παρεκκλήσι με παρόντες μόνο τους κουμπάρους και τα παιδιά που είχαν αποκτήσει από τους προηγούμενους γάμους τους. Απέφευγαν τις κοσμικές εκδηλώσεις και μάλιστα κατέπληξαν φίλους και συγγενείς όταν τους κάλεσαν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Συντάγματος για να τους ανακοινώσουν πως είχαν ήδη παντρευτεί. Ήταν το πάρτι του γάμου τους με πραγματικούς φίλους και άφθονη... σαμπάνια.



Από εκείνο το σημείο και στη συνέχεια, η καθημερινότητά τους κυλούσε με πολλή... δουλειά. Πήγαιναν μαζί στον όμιλο των εταιρειών του Ανδρέα Βγενόπουλου από το πρωί κι έφευγαν σχεδόν νύχτα. Η Ρίτα υπήρξε υπεύθυνη προσωπικού και η θέση της ήταν πολύ απαιτητική. Τον Ιούλιο μάλιστα παραιτήθηκε κι από πρόεδρος του Ομίλου Υγεία με μια επιστολή της λέγοντας πως ήθελε να προχωρήσει σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, αλλά πολλοί απέδωσαν την παραίτηση στις δικαστικές πεεριπέτειες του συζύγου της.


Τα βράδια επέστρεφαν στο καταφύγιό τους, στην Εκάλη και περνούσαν όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους. Στην κοινωνική τους ζωή απέφευγαν τα πολυσύχναστα μέρη αλλά συνηθιζόταν να τους βλέπουμε στις vip κερκίδες του Παναθηναϊκού. Τελευταία απέφευγαν κι αυτές τις εμφανίσεις. Προτιμούσαν τα ταξίδια και τις εξορμήσεις σε όμορφα μέρη. Ένα από τ' αγαπημένα τους ήταν η Μονεμβασιά.