Διαφήμιση - Advertisement
Αυτή είναι η παρουσιάστρια του Mega που πάει στον ΑΝΤ1! - TVNEWS Αυτή είναι η παρουσιάστρια του Mega που πάει στον ΑΝΤ1!

Αυτή είναι η παρουσιάστρια του Mega που πάει στον ΑΝΤ1!


Αυτή είναι η παρουσιάστρια του Mega που πάει στον ΑΝΤ1! Οσο περνούν οι μέρες, τόσο μακραίνει η λίστα των προσώπων του Mega ....



που ετοιμάζονται να επιχειρήσουν το επόμενο τηλεοπτικό βήμα στη καριέρα τους. Οσο περνούν οι μέρες τόσο μακραίνει η λίστα των προσώπων του Mega που αποφασίζουν να αναζητήσουν την τηλεοπτική τους τύχη σε άλλες... γειτονιές.

Ακόμα και τα πιο λαμπερά ή πιο γνωστά - αν θέλεις - πρόσωπα του καναλιού βρίσκονται σε εκγρήγορση και σε διαρκείς συζητήσεις και επαφές με στελέχη άλλων καναλιών, προκειμένου να παραμείνουν ενεργοί και στις τηλεοπτικές και δημοσιογραφικές επάλξεις.

Και η Μαρία Σαράφογλου ανήκει στη παραπάνω κατηγορία, η οποία τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με τους Αντεννικούς και οι συζητήσεις αυτές καρποφόρησαν. Ετσι, η γνωστή δημοσιογράφος ανήκει πια στο δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου.



"Είναι αλήθεια ότι η Μαρία Σαράφογλου έρχεται στο κανάλι μας. Είχαμε μία σειρά από συζητήσεις και ευτυχώς οι συζητήσεις αυτές είχαν αίσιο τέλος", λέει στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 και σπεύδει να συμπληρώσει:

"Οντως κλείσαμε με την Μαρία, όπως είναι γεγονός και το ότι της προτείναμε να αναλάβει την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, αλλά και μία σειρά από εκπομπές με συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων τόσο της χώρας, όσο και του εξωτερικού".