Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει το μήνυμα του Βασιλείου στην Παπανίκα: Καίτη κάνε .... - TVNEWS Συγκλονίζει το μήνυμα του Βασιλείου στην Παπανίκα: Καίτη κάνε ....

Συγκλονίζει το μήνυμα του Βασιλείου στην Παπανίκα: Καίτη κάνε ....


Συγκλονίζει το μήνυμα του Βασιλείου στην Παπανίκα: Καίτη κάνε κουράγιοΣυγκλονισμένος είναι ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου στο άκουσμα της είδησης πως η φίλη του, Καίτη Παπανίκα, πάσχει από καρκίνο....



και δεν έχει καταφέρει ακόμη να το... παλέψει.
Ο Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του τους τελευταίους μήνες, της έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την εφημερίδα "Freddo".
«Καίτη, κάνε υπομονή και κουράγιο. Η αρρώστια αυτή χρειάζεται καλή ψυχολογία. Θα το παλέψουμε και θα νικήσουμε» σημείωσε στην εφημερίδα ο ηθοποιός.
«Έμαθα για την υγεία της Καίτης και ομολογουμένως πικράθηκα. Πίστευα πως είχε τελειώσει με την αρρώστια της. Το παλεύει χρόνια η Καίτη. Δεν ήθελα να μάθω κακά νέα. Μόλις το πληροφορήθηκα είπα: «Όχι γαμώτο. Δεν τελείωσε ακόμα ο Γολγοθάς της;». Περνάς κούκλα μου, δύσκολες στιγμές, όμως πρέπει ν' αντέξεις. Πρέπει να το παλέψεις γιατί ήσουν και είσαι αντράκι» είπε στην Freddo ο Γιώργος Βασιλείου.
Πηγή: Freddo