Διαφήμιση - Advertisement
Πανικός σε πλοίο απο Κυκλάδες για Πειραιά! Τσάκωσε σε καμπίνα την γυναίκα του με τον...! - TVNEWS Πανικός σε πλοίο απο Κυκλάδες για Πειραιά! Τσάκωσε σε καμπίνα την γυναίκα του με τον...!

Πανικός σε πλοίο απο Κυκλάδες για Πειραιά! Τσάκωσε σε καμπίνα την γυναίκα του με τον...!


Πανικός σε πλοίο απο Κυκλάδες για Πειραιά! Τσάκωσε σε καμπίνα την γυναίκα του με τον...!Εργάστηκε σκληρά ο κακομοίρης ο σύζυγος όλο το καλοκαίρι....



στο κατάστημά του και αφού πήγαν καλά οι δουλειές αποφάσισε να πάει ένα ταξιδάκι την αγαπημένη του γυναικούλα.
Ξεκίνησαν λοιπόν απο ένα νησί των Κυκλάδων να πάνε στον Πειραιά και απο εκεί θα συνέχιζαν τις διακοπές τους.
Λίγο τα μποφόρ, λίγο η αδιαθεσία της κυρίας, την έκαναν να μην αισθάνεται καλά και να ζητήσει απο τον άντρα της κατά την διάρκεια του ταξιδιού να τις κλείσει καμπίνα.
Εκείνος για να νοιώσει καλύτερα η γυναικούλα του τις έκλεισε μια 2κλινη καμπίνα.
Η κυρία γνωρίζοντας οτι ο άντρας είναι θεριακλής στο τσιγάρο και οτι του αρέσει να χαζεύει το ταξίδι, βρήκε και έναν άλλο γνωστό του μέσα στο πλοίο και άρχισαν την κουβέντα, ήταν σίγουρη οτι θα ήταν μόνη εκεί. Τα είχε όλα κανονισμένα….
Στο ίδιο πλοίο ήταν και ο εραστής…Αναστέναξαν μέχρι και τα φιλιστρίνια!!!!
Κάποια στιγμή ο κακομοίρης ο σύζυγος πήγε να δει τι κάνει η γυναικούλα του. Με το που έφτασε έξω απο την καμπίνα έμεινε άφωνος. Ουρλιαχτά και φωνές καλοπέρασης….
Κράτησε την ψυχραιμία του και περίμενε να τελειώσουν και να ανοίξει η πόρτα της καμπίνας. Όταν άνοιξε μετά απο καμιά ωρίτσα περίπου και είδε ποιος ήταν άρχισε ένα τρελό κυνηγητό στους διαδρόμους του πλοίου!!
Μπροστά να τρέχει ο εραστής, που ήταν και υπάλληλος του συζύγου, πίσω ο σύζυγος και μερικά μέλη του πληρώματος που προσπαθούσαν να αποφύγουν τα χειρότερα.
Την συνέχεια δεν την ξέρουμε αλλά λογικό είναι να μην συνεχίστηκαν οι διακοπές τους…
Το συμβάν το πληροφορηθήκαμε απο κάποιον που ταξίδευε στο πλοίο. Για λόγους εχεμύθειας δεν αναφέρουμε το όνομα του πλοίου και το νησί.