Διαφήμιση - Advertisement
Στα άκρα η κόντρα για το «χρυσό» διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο - TVNEWS Στα άκρα η κόντρα για το «χρυσό» διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο

Στα άκρα η κόντρα για το «χρυσό» διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο


Ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και στον εν διαστάσει σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο,....



παρά το γεγονός ότι η βασική δίκη για το διαζύγιό τους αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2017, όπως γράφει το ένθετο Real Life.
Οι δυο τους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά τον χωρισμό τους για τα πιο απίθανα πράγματα, ακόμα και για τους σκύλους και τους παπαγάλους τους! Επίσης, για να αποφασιστεί πού θα μένει ο καθένας, ποιος θα κάνει χρήση των αλόγων και των στάβλων, αλλά και το αν η κόρη του Αλβάρο θα εξακολουθήσει να λαμβάνει επιδόματα από την Αθηνά.

Ήδη, σύμφωνα με το περιοδικό Epoca της Βραζιλίας, η Αθηνά ζήτησε να σταματήσει να πληρώνει δίδακτρα για το πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο στο οποίο φοιτούσε η κόρη του εν διαστάσει συζύγου της, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Επίσης, έχει ξεκινήσει δικαστική διαμάχη μεταξύ τους για το σπίτι στο Βέλγιο που αγόρασε η Αθηνά Ωνάση. Πάντως, όσον αφορά την αιτία του διαζυγίου, ο σύζυγός της αρνείται ότι υπήρξε άπιστος και δήλωσε στο περιοδικό ότι δεν πρόδωσε την γυναίκα του και ότι δεν είχαν καν διαπληκτιστεί.
Αυτή τη στιγμή πάντως δείχνει να απολαμβάνει την εργένικη ζωή, με συνεχείς βραδινές εξόδους με διάφορες αιθέριες υπάρξεις.