Διαφήμιση - Advertisement
Φωτιά στην υπόθεση Παντελίδη! Ο μάρτυρας-κλειδί που καλεί η μητέρα του τραγουδιστή - TVNEWS Φωτιά στην υπόθεση Παντελίδη! Ο μάρτυρας-κλειδί που καλεί η μητέρα του τραγουδιστή

Φωτιά στην υπόθεση Παντελίδη! Ο μάρτυρας-κλειδί που καλεί η μητέρα του τραγουδιστή


Σε έναν μάρτυρα- κλειδί που επίμονα ...




φωτογραφίζει η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, καλώντας τον να μιλήσει έστω και 8 μήνες μετά το τραγικό συμβάν, στρέφεται τώρα το ενδιαφέρον του εισαγγελέα που χειρίζεται το φάκελο του τραγικού δυστυχήματος.

 Πρόκειται για πρόσωπο που βρισκόταν πολύ κοντά στον αδικοχαμένο τραγουδιστή, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφερε να συλλέξει η οικογένια, τροφοδοτούσε συγκεκριμένα πρόσωπα με μυστικά στοιχεία που αφορούν την υπόθεση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του Αθηνά Παντελίδη έχει ζητήσει από τον εισαγγελέα να καλέσει το άτομο αυτό, καθώς φαίνεται πεπεισμένη ότι γνωρίζει πολλά για το τι πραγματικά έγινε το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου. Η ύπαρξη αυτού του προσώπου βάζει φωτιά στην υπόθεση όπως αναφέρει το περιοδικό Ciaο, αφού ήδη χαρακτηρίζεται ως το «βαθύ λαρύγγι» μέσα στην οικογένεια του τραγουδιστή, έναν «προδότη» που υποδυόταν τον φίλο, όπως ανέφερε η κ.Αθηνά.

Εν το μεταξύ ο φάκελος της οικογένειας παραμένει ανοιχτός, καθώς καθημερινά μπαίνουν και άλλα στοιχεία μέσα. Την ίδια ώρα η Μίνα Αρναούτη προσπαθεί να βρει ξανά τις ισορροπίες της, ξεσπώντας παράλληλα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook για όλα αυτά που έχουν συμβεί αλλά και για εκείνους που την κατηγορούν.

Από την άλλη η Φρόσω Κυριάκου έχει εξαφανιστεί από παντού αφήνοντας την κατάσταση στα χέρια των δικηγόρων!