Διαφήμιση - Advertisement
Ρόδος: Το μπαράκι της ακολασίας - Στο φως οι άγνωστες αλήθειες των κρυφών δωματίων! - TVNEWS Ρόδος: Το μπαράκι της ακολασίας - Στο φως οι άγνωστες αλήθειες των κρυφών δωματίων!

Ρόδος: Το μπαράκι της ακολασίας - Στο φως οι άγνωστες αλήθειες των κρυφών δωματίων!


Ρόδος: Το μπαράκι της ακολασίας - Στο φως οι άγνωστες αλήθειες των κρυφών δωματίων!Ο κάθε υπάλληλος είχε και άλλο ρόλο, από αυτόν που έβλεπαν οι πελάτες. Τα κομάτια στο παζλ της υπόθεσης άρχισαν να συμπληρώνονται ταχύτατα...




Η υπόθεση μαστροπείας 36χρονης Ρωσίδας για την οποία κατηγορούνται τρεις Έλληνες και ένας Νιγηριανός εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, το οποίο και επέβαλε βαριές ποινές στους δράστες. Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί πριν από τέσσερα χρόνια από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και είχαν συλληφθεί η 36χρονη αλλοδαπή και οι τέσσερις κατηγορούμενοι οι οποίοι χθες κάθισαν στο εδώλιο του αρμόδιου δικαστηρίου, με τους τρεις Έλληνες να κρίνονται ένοχοι. Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει στα τέλη Αυγούστου 2012 στη πόλη ενός Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία την 36χρονη Ρωσίδα η οποία εκδίδονταν έναντι αδράς αμοιβής, έναν 46χρονο ο οποίος είναι ο υπεύθυνος λειτουργίας του καταστήματος που εργαζόταν η αλλοδαπή, 56χρονο που εισέπραττε τα χρήματα και έναν 41χρονο από τη Νιγηρία ο οποίος και μοίραζε «φυλλάδια» για την προσέλκυση πελατών!
Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 46χρονου, ιδιοκτήτη του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) που εργάζονταν οι συλληφθέντες, ο οποίος απουσίαζε κατά την έφοδο των αστυνομικών. Επιπλέον, είχε διαπιστωθεί ότι ο 41χρονος Νιγηριανός απασχολούνταν στην εν λόγω επιχείρηση παράνομα. Οι διωκτικές αρχές σχημάτισαν δύο δικογραφίες για τους συνολικά πέντε εμπλεκομένους οι οποίες χθες συνεκδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου. Το δικαστήριο έκρινε αθώους την 36χρονη Ρωσίδα και τον Νιγηριανό και ένοχους τους τρεις Έλληνες.
Πιο συγκεκριμένα, ο 46χρονος υπεύθυνος λειτουργίας του καταστήματος κρίθηκε ένοχος για μαστροπεία και οπλοκατοχή και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών (18 μήνες για την μαστροπεία και 6 μήνες φυλάκιση για την οπλοκατοχή) με τριετή αναστολή, ο 46χρονος ιδιοκτήτης επίσης κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε για την μαστροπεία σε φυλάκιση 18 μηνών μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ την ημέρα, ενώ ο 56χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών με τριετή αναστολή για την κατηγορία της μαστροπείας.
Το χρονικό των αποκαλύψεων
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τις πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Αυγούστου 2012, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) στην περιοχή Ψαροπούλα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ύστερα από προτροπή του 41χρονου από τη Νιγηρία, κατέβαλε στον 56χρονο το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ προκειμένου να συνευρεθεί με την 36χρονη Ρωσίδα, σε ιδιαίτερο χώρο του καταστήματος.
Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει «επιχείρηση», με διακριτούς ρόλους και σκοπό την προαγωγή και την διευκόλυνση στην πορνεία της 36χρονης έναντι χρηματικής αμοιβής. Μάλιστα από τα 150 ευρώ που εισέπρατταν από κάθε πελάτη, μόλις τα 50 ευρώ έπαιρνε η Ρωσίδα, και τα υπόλοιπα τα μοιράζονταν ο 46χρονος και ο 56χρονος. Σε έρευνα που έγινε στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, ένα μεταλλικό ρόπαλο (γκλοπ) και ένα διαβατήριο Ρουμανικών αρχών, του οποίου η προέλευση ερευνάται.
Πηγή: rodiaki.gr