Διαφήμιση - Advertisement
Μικρή Μυρτώ: Εντελώς αγνώριστη βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης για να...! Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο - TVNEWS Μικρή Μυρτώ: Εντελώς αγνώριστη βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης για να...! Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο

Μικρή Μυρτώ: Εντελώς αγνώριστη βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης για να...! Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο


Μικρή Μυρτώ: Εντελώς αγνώριστη βγήκε από το κέντρο αποκατάστασης για να...! Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυοΗ συγκίνηση ήταν έκδηλη στα αποδυτήρια της ΑΕ....



Κ μετά τον αγώνα με τη Λάρισα στο "AEL FC Arena" όταν αντίκρυσαν τη Μυρτώ, το κορίτσι που η ιστορία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, πριν από τέσσερα χρόνια στην Πάρο. Τον περασμένο Ιούλιο συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από την ημέρα που η -16χρονη τότε- Μυρτώ κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 19χρονο Πακιστανό στη “Χρυσή Ακτή” της Πάρου.
Η περιπέτειά της το 2012 συγκλόνισε το πανελλήνιο και την άφησε να παλεύει καθημερινά για την αποκατάσταση της υγείας της.
Η 20χρονη πλέον Μυρτώ νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα και τη Δευτέρα βρέθηκε στο AEL FC ARENA για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ΑΕΚ (μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια).
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποδέχτηκε με χαρά το αίτημα και φιλοξένησε τη Μυρτώ και τη μητέρα της σε σουϊτα του γηπέδου. Μετά τον αγώνα και τη νίκη 2-1 των "κιτρινόμαυρων", βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, συνομίλησε και δέχτηκε τις ευχές για ανάρρωση τους προπονητές και τους παίκτες, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.
Διαβάστε τι αναφέρει η ΑΕΚ σε σχετική της ανακοίνωση και δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:
“Μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της τα τελευταία τέσσερα χρόνια έζησε χθες η Μυρτώ, της οποίας η περιπέτεια το 2012 στην Πάρο είχε συνταράξει την κοινή γνώμη. Η άτυχη κοπέλα, που νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα, ήταν παρούσα χθες στο AEL FC ARENA και έζησε από κοντά τη νίκη της ΑΕΚ επί της τοπικής ομάδας με 2-1.
Φιλοξενήθηκε από τη διοίκηση της Λάρισας μαζί με τη μητέρα της, Μαρία, σε σουίτα του γηπέδου και πανηγύρισε τα γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα!
Ίσως δεν είναι πολύ γνωστό, αλλά η Μυρτώ είναι γέννημα-θρέμμα Φιλαδελφειώτισσα και από οικογένεια που παραδοσιακά υποστηρίζει την ΑΕΚ, όπως και η ίδια! Ζήτησε από τη μητέρα της να μεσολαβήσει για να δει την αγαπημένη της ομάδα και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα!
Μάλιστα, μετά τον αγώνα βρέθηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας μας, συνομίλησε και δέχτηκε τις ευχές για ανάρρωση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.
Ηταν για όλους μία συγκλονιστική εμπειρία ζωής!”
myrto
Πηγή: ΑΠΕ