Διαφήμιση - Advertisement
ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αδερφή του μικρού Μπεν ανατρέπει τα πάντα - «Το αυτοκινητάκι ίσως να…» - TVNEWS ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αδερφή του μικρού Μπεν ανατρέπει τα πάντα - «Το αυτοκινητάκι ίσως να…»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αδερφή του μικρού Μπεν ανατρέπει τα πάντα - «Το αυτοκινητάκι ίσως να…»


ΕΚΤΑΚΤΟ: Η αδερφή του μικρού Μπεν ανατρέπει τα πάντα - «Το αυτοκινητάκι ίσως να…»Κι ενώ η υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ στην Κω έδειχνε να έχει τελειώσει, η αδερφή του ανατρέπει τα πάντα!...




Η Λεϊάνα Νίνταμ μίλησε σε εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης και δήλωσε ότι η οικογένειά της είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να ψάχνει για τον μικρό και ότι «ακόμα ελπίζουμε πως είναι κάπου εκεί έξω».
Την Κυριακή, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα αυτοκινητάκι και ισχυρίστηκαν ότι ανήκε στον Μπεν και ότι έπαιζε με αυτό την ημέρα που εξαφανίστηκε, πριν σκοτωθεί σε δυστύχημα.
Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή «Good Morning Britain», η αδερφή του Μπεν απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς και είπε ότι «το αυτοκινητάκι αυτό δεν μου λέει τίποτα. Μπορεί να είναι του Μπεν, αλλά μπορεί και να μην είναι. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι το αυτοκινητάκι του Μπεν - θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε αυτοκινητάκι».