Διαφήμιση - Advertisement
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Τραγωδία στην Εύβοια - TVNEWS ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Τραγωδία στην Εύβοια

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Τραγωδία στην Εύβοια


Τραγωδία στην Εύβοια - Παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο την πεθερά της Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το χωριό Σκεπαστή Λίμνης στη Βόρεια Εύβοια, με θύμα ....



μια 72χρονη η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στη πλατεία του χωριού, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 31χρονη νύφη της από την Αλβανία.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviazoom.gr, η 31χρονη είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο της στη πλατεία του χωριού ώστε αποβιβαστεί η72χρονη πεθερά της. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους, η ηλικιωμένη γυναίκα μόλις βγήκε από το όχημα έσκυψε μπροστά από το αυτοκίνητο και δεν έγινε αντιληπτή από την 31χρονη που ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει θανάσιμα.
Συγκλονισμένη η 31χρονη μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Δυστυχώς όμως η 72χρονη είχε αφήσει στην άσφαλτο την τελευταία της πνοή.
Η 31χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερη με εντολή του Εισαγγελέα. Για την υπόθεση κατέθεσαν κάτοικοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για ατύχημα.