Διαφήμιση - Advertisement
Γιάννενα: Οι οδηγοί των αυτοκινήτων είχαν λόγο που οδηγούσαν γρήγορα - Πέρασαν από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή! - TVNEWS Γιάννενα: Οι οδηγοί των αυτοκινήτων είχαν λόγο που οδηγούσαν γρήγορα - Πέρασαν από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Γιάννενα: Οι οδηγοί των αυτοκινήτων είχαν λόγο που οδηγούσαν γρήγορα - Πέρασαν από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!


Κάτοικοι της Αθήνας οι δύο οδηγοί που βρέθηκαν στο Δεσποτικό Ζίτσας. Οι αποκαλύψεις οδήγησαν την αστυνομία σε επίσημες ανακοινώσεις...






Μεγάλη ποσότητα χασίς, βάρους 250 κιλών εντόπισαν και κατέσχεσαν σε δύο αυτοκίνητα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων στις 08.00 το πρωί κοντά στο Δεσποτικό Ζίτσας. Το χασίς εντοπίστηκε, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο δύο αυτοκίνητα. Σε έρευνα που έγινε στο εσωτερικό των δύο αυτοκινήτων, εντοπίστηκαν 104 συσκευασίες χασίς, συνολικού βάρους 250 κιλών και 250 γραμμαρίων,στα καθίσματα και στο χώρο αποσκευών. Οι δύο οδηγοί ο ένας 37 ετών και ο δεύτερος 61 χρόνων, κάτοικοι Αττικής, συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, τα δυο ΙΧ, καθώς και το ποσό των 2085 ευρώ, που είχαν οι συλληφθέντες.Τη δικογραφία για την υπόθεση διεξάγει η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Τα φτωχά αδέρφια που έκαναν ''μεγάλη ζωή''
Για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών κατηγορούνται δύο αδέλφια, ένας εκ των οποίων συνελήφθη στο νησί Κάλαμος της Λευκάδας, ενώ ο άλλος αναζητείται. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος συλληφθείς και ο 42χρονος αδελφός του, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης, όπου μετά την συγκομιδή, αποθήκευαν τις αποξηραμένες ναρκωτικές ουσίες, σε ψυγεία εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν για την δράση των δύο αδελφών, μετέβησαν στο νησί Κάλαμος και έκαναν έρευνα στα σπίτια του 40χρονου και του 42χρονου, καθώς και σε μάνδρα οικοδομικών υλικών. Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων έξι σακούλες που περιείχαν επτά κιλά χασίς και ένα τσουβάλι με 55 ποτήρια από φενιζόλ, τα οποία οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει ως φυτώριο.