Διαφήμιση - Advertisement
Τα ζώδια της εβδομάδας - ΒΙΝΤΕΟ - TVNEWS Τα ζώδια της εβδομάδας - ΒΙΝΤΕΟ

Τα ζώδια της εβδομάδας - ΒΙΝΤΕΟ


Τα ζώδια της εβδομάδας - ΒΙΝΤΕΟΔιαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Από τη Marie-Denise Διαμαντή
ΚΡΙΟΣ


Η εβδομάδα καταλήγει σε μια πανσέληνο που σε αφορά άμεσα αγγίζοντας σημαντικές για εσένα σχέσεις ή συνεργασίες ή μια άλλη σοβαρή υπόθεσή σου. Πρόσεξε τη διαχείριση κάθε κατάστασης κι ετοιμάσου για απότομες αλλαγές είτε για εξελίξεις που ίσως σε αιφνιδιάζουν, ειδικά αν γεννήθηκες κοντά στις 13/4. Εμμονές, δύσκολες σκέψεις  / ειδήσεις ή ενοχλητικές κουβέντες κουράζουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ίσως εσένα της 5/4, ενώ, αν γεννήθηκες στις 2/4, μπορείς να κάνεις μια κίνηση ματ βρίσκοντας τη χρυσή τομή και διευθετώντας ένα πρακτικό / επαγγελματικό ζήτημα. Επικοινωνία και διαπραγμάτευση: σε αφορούν και μπορείς να κάνεις βήματα προόδου με όσους θα ήθελες να έλθεις πιο κοντά, αν γεννήθηκες από τις 26/3 έως και τις 6/4. Παράλληλα, με τον Άρη να διελαύνει στον Αιγόκερω, απόφυγε διά ροπάλου να συμπεριφερθείς αλαζονικά – προκλητικά, εφόσον έχεις γενέθλια από τις 28/3 έως και τις 3 Απριλίου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στο κλείσιμο της εβδομάδας ενδεχομένως φέρνει σε κάποιους αλλαγές στο χώρο της εργασίας, έκτακτες μετατροπές στο πρόγραμμα ή ζητήματα φυσικής κατάστασης που πρέπει να φροντίσετε (δικά σας ή στο οικείο περιβάλλον). Ειδήσεις από μακριά ή μια άλλη εξέλιξη δεν αποκλείεται να σας αγχώσουν. Πιο δυνατοί, αισιόδοξοι, εύστοχοι στη δράση, μάλλον μπορείτε να νιώθετε και να είστε οι γεννημένοι από τις 28/4 έως και τις 3/5, την ίδια στιγμή όπου η τύχη είτε η προστασία της Αφροδίτης αγγίζει εσάς του γ’ δεκαημέρου (γεννημένους από τις 10 έως και τις 18/5) όσον αφορά σε σχέσεις και συνεργασίες που θεωρείτε σημαντικές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας φέρνει έκτακτες αλλαγές / άγχη / ανατροπές στο τοπίο για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 29/5. Την ίδια στιγμή, αν γεννήθηκες κοντά στις 13/6, μπορείς να περιμένεις μια απροσδόκητη ευκαιρία (στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά σου σχέδια) ή μια αλλαγή σ’ έναν συλλογικό χώρο όπου μετέχεις. Εμμονές, δύσκολες σκέψεις  /  κουβέντες ή ακόμα και οικονομικές πιέσεις κουράζουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ίσως εσένα της 21/5, ενώ αν γεννήθηκες στις 2-3/6 μπορείς να κάνεις μια κίνηση ματ βρίσκοντας τη χρυσή τομή και διευθετώντας ένα πρακτικό / επαγγελματικό / επιχειρηματικό ζήτημα. Βλέπεις το ποτήρι μισό γεμάτο, νιώθεις αισιοδοξία, έχεις ευρηματικότητα και τα πας καλά όσον αφορά στην επικοινωνία (κυρίως με το/ την ερωτικό/ ή σύντροφο, τα παιδιά), στις εμπορικές - επιχειρηματικές συναλλαγές και στις μετακινήσεις, αν γεννήθηκες από τις 26/5 έως και τις 6/6.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ   
Τα καλά νέα είναι ότι ο έρωτας / η δημιουργικότητα σε κρατούν δυνατό / ή και τυχερό/ ή , ειδικά αν έχεις γενέθλια από τις 12/7 έως και τις 20/7. Αυτά που πρέπει να προσέξεις είναι, όμως, τα εξής:  πρώτον,  εμμονές και δύσκολες κουβέντες μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να χαλάσουν το κλίμα, αν δεν διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις, εσύ της 7/7. Δεύτερον, η πανσέληνος καραδοκεί φέρνοντας ανατροπές στα επαγγελματικά ή στα οικογενειακά ζητήματα ή σχετικά μ’ ένα ακίνητο, αν γεννήθηκες κοντά στις 15/7 (εννοείται πως πρέπει να προσέχεις τα νεύρα σου!). Τρίτον, ο Άρης κάνει ό,τι μπορεί για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες, η ένταση είναι ενδεχόμενη και γι αυτό πρέπει να έχεις αυτοέλεγχο και υπομονή, ειδικά αν έχεις γενέθλια από το τέλος Ιουνίου έως και τις 5/7!
ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στο κλείσιμο της εβδομάδας μάλλον θετική κρίνεται για εσένα, εφόσον γεννήθηκες κοντά στις 15/8: θετικές εξελίξεις διαφαίνονται στα πλαίσια σπουδών, συμβολαίων, νομικών υποθέσεων, διαγωνισμών, ταξιδιών και ευκαιριών εργασίας σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή στις εκδόσεις. Σταθερός παραμένει ο βηματισμός, με σωστές κι ορθολογικές αποφάσεις ή συμφωνίες για εσένα της 4/8, επίσης. Έξοδα για το σπίτι ή για την οικογένεια είναι στο πρόγραμμα, την ίδια στιγμή όπου πιθανότατα αισθάνεσαι πιο όμορφα / γαλήνια μέσα σου ή στην αγκαλιά εκείνων που αγαπάς. Τα πας καλά όσον αφορά στην επικοινωνία, στις εμπορικές συναλλαγές και στις μετακινήσεις, αν γεννήθηκες από τις 28/7 έως και τις 8/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια πανσέληνος στον Κριό, σε σύνοδο με τον Ουρανό, πιθανότατα σημαίνει ξαφνικά έξοδα, έκτακτες εξελίξεις περί τα οικονομικά είτε μια άλλη απροσδόκητη εξέλιξη που αλλάζει σημαντικά ορισμένα (δομικά) δεδομένα για εσένα, ειδικά εφόσον έχεις γενέθλια κοντά στις 31/8. Εμμονές, δύσκολες σκέψεις  /  κουβέντες ή ακόμα και πιέσεις οικονομικές ή συναισθηματικές κουράζουν ίσως εσένα της 23/8. Ο Άρης- ευτυχώς- αποτελεί εγγύηση ως προς τη δυναμική και την ευστοχία σου σε κάθε δραστηριότητα όπου θες να επιτύχεις, εφόσον γεννήθηκες από το τέλος Αυγούστου έως και τις 5/9. Παράλληλα, η Αφροδίτη μπορεί να σε βοηθήσει, γιατί γλυκαίνει το λόγο σου και φέρνει οφέλη μέσ’ από τη διπλωματική συμπεριφορά, αν γεννήθηκες από τις 12/9 έως και τις 20/9.
ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντί σου στις 16/10 και σε αφορά κυρίως, εφόσον γεννήθηκες κοντά σε αυτήν την ημερομηνία φέρνοντας αλλαγές σε σχέσεις / συνεργασίες που κρίνεις σημαντικές για την πορεία σου. Αν γεννήθηκες στις 5/10 μπορείς να κάνεις μια κίνηση ματ βρίσκοντας τη χρυσή τομή και διευθετώντας ένα πρακτικό / επαγγελματικό ζήτημα. Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη διελαύνει στο Σκορπιό δίνοντάς σου ελπίδα για κάτι καλύτερο ως προς τα έσοδα. Βρες την ευκαιρία κι αξιοποίησέ την! Επικοινωνία – διαπραγμάτευση- μετακινήσεις (αλλά και κυκλοθυμία): σε αφορούν, αν γεννήθηκες από τις 28/9 έως και τις 9/10. Διαχειρίσου με μαεστρία τυχόν εκνευρισμούς, εμμονές ή δύσκολες στιγμές κι εσύ της 7/10, αλλά κι εσύ που έχεις γενέθλια από την 1/10 έως και τις 6/10.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο δύναται να φέρει πολλά θετικά, γιατί προβάλλεις το πιο γοητευτικό, διπλωματικό κι όμορφο πρόσωπό σου προς τον κόσμο κι έτσι μαγνητίζεις την τύχη, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα, κυρίως εφόσον γεννήθηκες από τις 12/11 έως και τις 20/11. Η πανσέληνος στις 16/10, στον Κριό, «μιλάει» για ξαφνικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας ή για έκτακτα ζητήματα φυσικής κατάστασης που πρέπει να φροντίσεις (δικά σου είτε οικείων προσώπων). Αν έχεις κατοικίδιο ζωάκι, δεν αποκλείεται να σε απασχολήσει. Το Σαββατοκύριακο πιθανώς ενέχει μελαγχολία, δυσάρεστες σκέψεις / κουβέντες ή εμμονές για κάποιους. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις δύστροπες στιγμές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια πανσέληνος στον Κριό, στις 16/10, μπορεί να σημαίνει έρωτα ή / και μια ξαφνική, δημιουργική ευκαιρία, κυρίως για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 15/12. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σε πιέζει να παράγεις έσοδα, σε μια εποχή όπου τα έξοδα πληθαίνουν. Η κόντρα του Ερμή με τον Πλούτωνα ενδεχομένως θα σε φέρει σε δύσκολη θέση μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν γεννήθηκες κοντά στις 22/11, γι αυτό διαχειρίσου με μαεστρία τις εμμονές, τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις σε μια κουβέντα, αλλά και τις ενοχλητικές ειδήσεις. Αν γεννήθηκες στις 4/12, μπορείς να κάνεις μια κίνηση ματ βρίσκοντας τη χρυσή τομή και διευθετώντας ένα πρακτικό / επαγγελματικό ζήτημα. Τα πας καλά όσον αφορά στην επικοινωνία, στις εμπορικές συναλλαγές και στις επαφές με φίλους / συλλογικούς χώρους, αν γεννήθηκες από τις 27/11 έως και τις 8/12.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού έχεις κάθε λόγο να κινείσαι σε συλλογικούς χώρους και να θεωρείς πως η κοινωνικότητα, η εξωστρέφεια και η φιλία αποτελούν έννοιες – κλειδιά για την εξεύρεση διεξόδων, ευκαιριών και λύσεων σε κάθε τομέα δράσης, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 10 έως και τις 18/1. Το Σαββατοκύριακο επιφυλάσσει δύσκολες στιγμές (με εμμονές, δυσάρεστα νέα ή διαφωνίες) και καλό είναι να διαχειριστείς με μαεστρία κάθε κατάσταση, αν έχεις γενέθλια στις 5/1. Η πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16/10 στον Κριό: για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 13/1 είναι πιθανές κάποιες αλλαγές ή ξαφνικές ανατροπές σκηνικού στο σπίτι / στην οικογένεια / στα επαγγελματικά. Με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο μπορείς να κινείσαι αποφασιστικά, αλλά χωρίς υπερβολές ή προκλητικές συμπεριφορές, έτσι ώστε να φέρεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς, εφόσον έχεις γεννηθεί από το τέλος Δεκεμβρίου έως και τις 3/1.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πανσέληνος στις 16/10: αν γεννήθηκες κοντά στις 12/2, είναι πιθανή μια κουβέντα που θα καταλήξει σε πρόταση – ευκαιρία ή μια ξαφνική μετακίνηση / συνάντηση. Γενικότερα, για τους Υδροχόους και για τον ωροσκόπο στον Υδροχόο: η δυναμική της πανσελήνου θα μπορούσε να παράξει νευρικότητα, άγχος – απροσδόκητα περιστατικά στο περιβάλλον, αλλαγές ή έκτακτα ζητήματα σε μια μετακίνηση (ας προσέχεις με το αυτοκίνητο, αλλά και στη διαχείριση του λόγου). Δημιουργική εν γένει κρίνεται η εποχή για εσένα που γεννήθηκες από τις 6/2 έως και τις 13/2. Αγωνίες, κακοδιαθεσία και προβλήματα με τον ύπνο ή με άλλες καταστάσεις που φέρνουν τελικά αϋπνίες είναι πιθανά για κάποιους με τον Άρη να διελαύνει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Σταθερός παραμένει ο βηματισμός, με σωστές κι ορθολογικές αποφάσεις ή συμφωνίες για εσένα της 1/2, ενώ ο Δίας υπόσχεται ευκαιρίες που αναπτερώνουν τις ελπίδες σου, αν γεννήθηκες από τις 26/1 έως τις 28/1. Βλέπεις το ποτήρι μισό γεμάτο, νιώθεις αισιοδοξία και τα πας καλά όσον αφορά στην επικοινωνία, στις εμπορικές συναλλαγές και στις μετακινήσεις, αν γεννήθηκες από τις 25/1 έως και τις 5/2.
ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος στον Κριό (16/10) εγκυμονεί έκτακτα έξοδα ή ζητήματα που προκύπτουν περί τα οικονομικά, εξ’ ου και προτείνω συστηματική διαχείριση, κυρίως αν έχεις γενέθλια κατά το Φεβρουάριο μήνα. Μια διαφωνία / παρεξήγηση ή μια κακή στιγμή μπορεί να σε στενοχωρήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, αν γεννήθηκες στις 19-20/2. Με σωστή τακτική αυτήν την εβδομάδα μπορείς ν’ ανοίξεις δρόμους επιτυχίας προς τους στόχους που έχεις ήδη θέσει, εσύ που έχεις γενέθλια από τις 27/2 έως και τις 3/3. Η Αφροδίτη υπόσχεται τύχη, αισιοδοξία, αγάπη, προστασία και θετική έκβαση στις υποθέσεις σου, αν έχεις γεννηθεί από τις 10/3 έως και τις 18/3!
Δείτε το βίντεο: