Διαφήμιση - Advertisement
Φρίζαραν τα μαλλιά σου ενώ είσαι έξω; 5 τρόποι για να το διορθώσεις - TVNEWS Φρίζαραν τα μαλλιά σου ενώ είσαι έξω; 5 τρόποι για να το διορθώσεις

Φρίζαραν τα μαλλιά σου ενώ είσαι έξω; 5 τρόποι για να το διορθώσεις


Η αλήθεια είναι πως...




τώρα το φθινόπωρο, τα μαλλιά σου θα βαλθούν να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, καθώς λίγο η υγρασία και η ταλαιπωρία από το καλοκαίρι, έχουν ως αποτέλεσμα να τα κάνουν πιο ατίθασα και άγρια.

Ωστόσο εκτός από τα προϊόντα, υπάρχουν κι άλλες λύσεις που θα σε «σώσουν» κατά τη διάρκεια μιας εξόδου. Αυτά είναι:

Αφρός από σαπούνι
Εντάξει δεν εννοούμε να γεμίσεις τα μαλλιά σου με σαπουνάδα, αλλά μία μικρή ποσότητα πάνω στην τούφα που πετάει θα βοηθήσει.

Το μυστικό είναι πως ο αφρός στεγνώνει γρήγορα λόγω του αέρα με αποτέλεσμα να «κοκαλώνει» σαν λακ τα μαλλιά σου.

Lip Balm
Κατάλληλο για όσες έχουν σγουρά μαλλιά. Βάλε μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σου από lip balm, το ζεσταίνεις λίγο, τρίβοντας τα δάχτυλά σου και το απλώνεις στο σημείο που «πετάει».

Ελαιόλαδο
Ακόμη και σε ένα εστιατόριο να είσαι, μπορείς να ζητήσεις λίγο λάδι (αν είσαι τολμηρή). Το λάδι έχει τα κατάλληλα λιπαρά οξέα που θα κάνουν τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο λαμπερά. Αν πάλι έχεις περάσει ώρες και ώρες για να τα ισιώσεις και πετάει μία (καταραμένη) τούφα, λίγο λάδι και ελαφρύ χτένισμα με μία τσατσάρα μπορεί να σε σώσει από το πουθενά.

Κάνε μία γρήγορη πλεξούδα
Αν δεν έχει χρόνο να κάνεις τίποτα από τα παραπάνω, τότε μία απλή πλεξούδα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Επίσης αν την αφήσεις περίπου μισή ώρα και περισσότερο, θα δεις πως τα μαλλιά σου δεν είναι και τόσο φριζαρισμένα, λόγω της φόρμας που έχουν πάρει.

Χαμηλή πλεξούδα με ένα από τα παραπάνω προϊόντα
Για σίγουρο αποτέλεσμα βάλε είτε lip balm, είτε λάδι, είτε λίγο αφρό από σαπουνάδα και μάζεψε τα μαλλιά σου μία χαμηλή ponnytail (για λίγο), ώστε να «κλειδώσει» το προϊόν και να κάνει πιο λεία το σημείο που φριζάρει.