ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ! Αυτά είναι τα 5 κινητά τηλέφωνα με την πιο υψηλή ακτινοβολία! (video)

Το κινητό τηλέφωνο είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας....
Όσο περνούν τα χρόνια όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν έξυπνα τηλέφωνα και άλλες παρόμοιες τεχνολογικές συσκευές. Τι συμβαίνει όμως με την ακτινοβολία;
Ο καθένας από εμάς ξέρει για την επιβλαβή ακτινοβολία, που φέρουν, ωστόσο εξακολουθούν να παραμένουν μια αναγκαιότητα στη σύγχρονη ζωή μας.
Τα κινητά τηλέφωνα εκπέμπουν μια επικίνδυνη μη ιοντίζουσα μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, που απορροφάται από τους ιστούς και τα κύτταρα μας και μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με μια μελέτη, που διεξήχθη από ερευνητές από το Ινστιτούτο Επιστημών Weizmann στο Ισραήλ, έδειξε ότι μόνο 10 λεπτά με ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα κύτταρα του εγκεφάλου, που συνδέονται με την κυτταρική διαίρεση και τον καρκίνο.
Ο Δρ. John Bucher, Αναπληρωτής Διευθυντής των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, στο Εθνικό πρόγραμμα τοξικολογίας, κατέθεσε, «Μέχρι τώρα, με μόνο 10-12 χρόνια χρήση, υπάρχει μια ανησυχία για αύξηση στον καρκίνο του εγκεφάλου.
Το παιδικό κρανίο έχει μια διαμόρφωση, που επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση της ακτινοβολίας κινητών τηλεφώνων με δυνητικά μεγαλύτερο κίνδυνο. »
Παρόλο που δεν μπορούμε να αποφύγουμε τη χρήση των κινητών τηλεφώνων στην καθημερινότητά μας, μπορούμε να περιορίσουμε την έκθεση μας στην επικίνδυνη ακτινοβολία τους, αποφεύγοντας τις συσκευές με υψηλό SAR. 
Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζονται τα 5 μοντέλα κινητών με τη μεγαλύτερη ακτινοβολία. Δείτε το: