Διαφήμιση - Advertisement
Δείτε ΤΩΡΑ ζωντανά εικόνα από κάμερες σε όλη την Ελλάδα! - TVNEWS Δείτε ΤΩΡΑ ζωντανά εικόνα από κάμερες σε όλη την Ελλάδα!

Δείτε ΤΩΡΑ ζωντανά εικόνα από κάμερες σε όλη την Ελλάδα!


Αναρωτηθήκατε ποια είναι η εικόνα αυτή τη στιγμή (και για τον καιρό αλλά και γενικότερα) σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας; ...






 Με τον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη, το mykosmos.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε live εικόνες από πλήθος πόλεων στην Ελλάδα!
Κάντε απλώς κλικ στο εικονίδιο της φωτογραφικής μηχανής για το μέρος που θέλετε! Για μεγένθυνση της εικόνας από τη live webcam, αν θέλετε μπορείτε να κάνετε κλικ στη φωτογραφία που θα σας εμφανιστεί.



Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε επίσης να εμβαθύνετε (zoom) στο χάρτη, για να μεταβείτε ακριβώς στο σημείο ή στην περιοχή που θέλετε, είτε χρησιμοποιώντας το “+” κουμπί (και “-” για zoom out αντίστοιχα), είτε κάνοντας διπλά κλικς στο κομμάτι του χάρτη που επιθυμείτε. Παράλληλα, μπορείτε να κινείστε δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω στο χάρτη, είτε με τα βέλη πλοήγησης στο πάνω αριστερά τμήμα του, είτε απλώς κάνοντας κλικ σε ένα σημείο του χάρτη και κρατώντας πατημένο το κουμπί του ποντικιού (“πιάνοντας δηλαδή το χάρτη”) να κινείστε στην κατεύθυνση που θέλετε. Το zoom θα σας βοηθήσει ειδικά για πόλεις όπου υπάρχουν πολλαπλές κάμερες.
Kάποιες webcams ενδέχεται να μην είναι πάντα σε λειτουργία.
Μπείτε εδώ και δείτε ζωντανή εικόνα