Διαφήμιση - Advertisement
Τρίκαλα: Πέθανε την ώρα που έπινε καφέ - Συγκλονίζει ο θάνατος του νεαρού Βασίλη λίγο πριν το γάμο του [pic] - TVNEWS Τρίκαλα: Πέθανε την ώρα που έπινε καφέ - Συγκλονίζει ο θάνατος του νεαρού Βασίλη λίγο πριν το γάμο του [pic]

Τρίκαλα: Πέθανε την ώρα που έπινε καφέ - Συγκλονίζει ο θάνατος του νεαρού Βασίλη λίγο πριν το γάμο του [pic]


Τρίκαλα: Πέθανε την ώρα που έπινε καφέ - Συγκλονίζει ο θάνατος του νεαρού Βασίλη λίγο πριν το γάμο του [pic]Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Οιχαλίας αλλά και της Φαρκαδόνας από τον αιφνίδιο ....



θάνατο του 42χρονου Βασίλη Χαλού. Tο πρωί της Κυριακής (28-08-2016) βρισκόταν στην καφετέρια του ξαδελφού του (απέναντι από την οικία του), όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες κατέρρευσε μπροστά στους φίλους του. Έντρομοι οι πελάτες και ο ιδιοκτήτης επιχείρησαν να τον επαναφέρουν ενώ στο σημείο κλήθηκε και έφτασε άμεσα από παρακείμενη καφετέρια γιατρός. Παρά τις όποιες προσπάθειες για περισσότερα από 20 λεπτά, ο άτυχος Βασίλης δεν κατέστη δυνατόν να ανακτήσει τις αισθήσεις του, με το ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
ΦΩΤΟ από oichalianews.gr
Η σορός του 42χρονου αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης για νεκροψία - νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου. Ο Βασίλης και η αρραβωνιαστικιά του Ειρήνη που έλκει την καταγωγή της από την Φαρκαδόνα εργαζόταν σε εστιατόριο στην Γερμανία.
Το ζευγάρι βρισκόταν στην Οιχαλία τον τελευταίο μήνα κάνοντας χρήση της καλοκαιρινής άδειας, που έμελλε δυστυχώς με την τραγική κατάληξη να βυθίσει σε θλίψη Οιχαλία και Φαρκαδόνα.
Πηγή: oichalianews.gr