Διαφήμιση - Advertisement
Μπέσυ Μάλφα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον όγκο στο κεφάλι! - TVNEWS Μπέσυ Μάλφα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον όγκο στο κεφάλι!

Μπέσυ Μάλφα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον όγκο στο κεφάλι!


Μπέσυ ΜάλφαΤο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο που ήταν κριτής στο "Your Face Sounds Familiar" και δεν γνώριζε κανείς...



Η Μπέσυ Μάλφα ήταν μία από τους καλεσμένους στο “Μπράβο Ρούλα” το βράδυ του Σαββάτου. Η ηθοποιός συγκλόνισε με την αποκάλυψη που έκανε στην Ρούλα Κορομηλά για τον όγκο που εμφάνισε στον εγκέφαλο την περίοδο που ήταν κριτής στο “Your Face Sounds Familiar” και περιέγραψε το κωμικοτραγικό περιστατικό που στάθηκε αφορμή για να το ανακαλύψει.
Όταν έπεσε η κουίντα στο κεφάλι της κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης, η Μπέσυ Μάλφα πήγε να κάνει αξονική εξέταση. Εκεί έμαθε την αλήθεια. Ο γιατρός της είπε: «Το ευχάριστο είναι ότι ο αυχένας σας μπορεί να εγχειριστεί σε 20 χρόνια, το δυσάρεστο είναι ότι ο όγκος πρέπει να φύγει αύριο». Η ηθοποιός δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε 8 εκατοστά όγκο στο κεφάλι της.
Η Μπέσυ Μάλφα περιέγραψε ότι όλα πήγαν καλά και ο καλοήθης όγκος που είχε αφαιρέθηκε με επιτυχία. Η ίδια έδωσε το πιο αισιόδοξο μήνυμα σε όσους έχουν έρθει αντιμέτωποι με παρόμοιο πρόβλημα υγείας…