Αυτό είναι το λαχανικό που “σκοτώνει” τον καρκίνο του στομάχου και πρέπει να ξεκινήσετε να το τρώτε από σήμεραf3a075837797082f2b3b04f8196a83f270 γραμμάρια από το συγκεκριμένο λαχανικό για δύο μήνες είναι αρκετά για να προστατεύσουν ...κάποιον οργανισμό από το ελικοβακτήριο του πυλωρού, καθώς ο γαστρικός καρκίνος ή καρκίνος του στομάχου προσβάλλει κυρίως ασθενείς με ιστορικό γαστρικού έλκους.
Το 80% των κρουσμάτων επίμονου γαστρικού έλκους οφείλονται στο ελικοβακτήριο του πυλωρού, το οποίο προκαλεί γαστρίτιδα, έλκος και καρκίνο του στομάχου. Τα φρέσκα βλαστάρια του μπρόκολου περιέχουν σε μεγάλο ποσοστό σουλφονυλουρία, ένα στοιχείο που φαίνεται να πυροδοτεί την παραγωγή ενζύμων στο έντερο και προστατεύουν από το ελικοβακτήριο του πυλωρού, σύμφωνα με έρευνα.

Επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου Χημειοπροφύλαξης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς υποστηρίζουν ότι τα βλαστάρια από τα μπρόκολα έχουν πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα από σουλφονυλουρία σε σύγκριση με τα ώριμα μπρόκολα


Από το Blogger.