Διαφήμιση - Advertisement
Νέο λουκέτο - σοκ στην αγορά: Έκλεισε ιστορική ελληνική εφημερίδα! - TVNEWS Νέο λουκέτο - σοκ στην αγορά: Έκλεισε ιστορική ελληνική εφημερίδα!

Νέο λουκέτο - σοκ στην αγορά: Έκλεισε ιστορική ελληνική εφημερίδα!


Νέο λουκέτο - σοκ στην αγορά: Έκλεισε ιστορική ελληνική εφημερίδα! Ο εκδότης της εφημερίδας αποχαιρέτησε τους αναγνώστες με ένα κείμενο - ''Τα τελευταία φορολογικά μέτρα, μας έδωσαν τη χαριστική βολή''...





Το πρώτο φύλλο βγήκε στις 18 Απριλίου 1992. Σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, σχεδόν 25 χρόνια μετά, το φύλλο με αριθμό 6.807 είναι το τελευταίο και με αυτό κλείνει ο ιστορικός κύκλος της Ενημέρωσης ως ημερήσιας εφημερίδας των Τρικάλων. Οι λόγοι για το κλείσιμο της εφημερίδας είναι οικονομικοί. ''Η τεχνολογία άλλαξε ριζικά την καθημερινότητα και τις ανάγκες των ανθρώπων. Όλοι στα χέρια τους κρατούν ένα κινητό, το χαρτί πέρασε σε δεύτερη μοίρα, οι νέοι δεν το ακουμπάνε καθόλου. Η οικονομική κρίση επηρέασε τους πάντες και τα πάντα. Οι πωλήσεις στο περίπτερο, οι συνδρομές, αλλά και τα διαφημιστικά έσοδα που είναι ζωτικής σημασίας για μια επιχείρηση Τύπου, συρρικνώθηκαν δραματικά τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία φορολογικά μέτρα έδωσαν την χαριστική βολή'' αναφέρει ο εκδότης Κώστας Τόλης και συνεχίζει:


''Οι τοπικές ειδήσεις, τα σχόλια και η αρθρογραφία μας θα συνεχίσουν να διακινούνται, σε πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια, μέσα από το trikalaenimerosi.gr το οποίο αποτελεί ως ένα σημείο και την συνέχιση της έντυπης έκδοσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που μας γνώρισαν, μας αγάπησαν μέσα από τα κείμενά μας και μας έκαναν την τιμή να τους αποκαλούμε αναγνώστες. Το αυτό και σε όσους εμπιστεύτηκαν το φύλλο για την διαφημιστική τους προβολή συνεισφέροντας στα διαφημιστικά μας έσοδα.
Τέλος, μια ζεστή αγκαλιά με απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όσους εργάστηκαν στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Χωρίς αυτούς η ωραία αυτή περιπέτεια των 25 χρόνων δεν θα υπήρχε''