Διαφήμιση - Advertisement
Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη μετά από καιρό αποκαλύπτει: «Θα πάει ο αδερφός του να…» - TVNEWS Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη μετά από καιρό αποκαλύπτει: «Θα πάει ο αδερφός του να…»

Ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη μετά από καιρό αποκαλύπτει: «Θα πάει ο αδερφός του να…»


27-04-42-image-62
Φωτιά έχουν πάρει τα δημοσιογραφικά γραφεία με όλες τις εξελίξεις που τρέχουν γύρo από την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη! Μεταξύ όλων αυτών που διαδραματίζονται ...



συνεχώς ανακοινώθηκαν και οι υποψηφιότητες για τα Mad Video Αwards και το όνομα του Παντελή Παντελίδη εμφανίστηκε ως υποψήφιο στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιστή…Ο πατέρας του δημοφιλούς τραγουδιστή, Σταύρος μίλησε στο «secret» γι’ αυτό το γεγονός φανερά συγκινημένος.«Ναι, μας έχουν ειδοποιήσει για την υποψηφιότητα» είπε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση για το αν κερδίσει το βραβείο ποιος θα το παραλάβει απάντησε: «Θα πάνε να το παραλάβουν τα αδέρφια και οι καλοί του φίλοι».
O πατέρα του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, Σταύρος Παντελίδης, δεν θέλει να προκαλεί τα Μέσα με δηλώσεις του και προσπαθεί να μείνει στην μοναξιά του… Πρέπει να είναι το στήριγμα για την υπόλοιπη οικογένεια που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σταθούν στα πόδια τους!