Αποκλειστικό! Μπρούσκο: Αυτό είναι το πραγματικό φινάλε γι’αυτή την σεζόν!Με συγκλονιστικό τρόπο μας αποχαιρετά φέτος το «Μπρούσκο». ....Γι’αυτό το Youweekly.gr φρόντισε και βρήκε για τους αναγνώστες του όλα όσα πρόκειται να συμβούν στο μεγάλο τέλος, το οποία θα παιχτεί Παρασκευή 24 Ιουνίου. Πηγή μας αυτή την φορά είναι το περιοδικό «TiVi Σίριαλ»… Ετοιμαστείτε για σούπερ ανάγνωση και πάμε….
Από την Μαρία Μεταξητινού…
Eνα τραγικό γεγονός, με πρωταγωνιστή τον Πάτροκλο, στέλνει τον Σήφη με τον Αχιλλέα στον γκρεμό, με το αυτοκίνητό τους. Μάρτυρας στην απόπειρα δολοφονίας τους η Χρυσάνθη, η οποία μένει άναυδη και τρομαγμένη με την πράξη του γιου της. Ο Σήφης σώζεται αλλά ο Αχιλλέας βρίσκεται αναίσθητος στο βυθό της θάλασσας. Ο Σήφης κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον σώσει και τελικά το καταφέρνει. Στο μεταξύ, η Μελίνα δεν ξέρει τίποτα απ’ όλα όσα έχουν συμβεί στον άντρα της και είναι στο ξενοδοχείο με τον Ματθαίο, ο οποίος της ανοίγει την καρδιά του: «Η σχέση μου με την Αναστασία ήταν πάντα δύσκολη. Οσα μας ένωναν, άλλα τόσα μας χώριζαν. Πάντα προβλήματα, πάντα παρεξηγήσεις, εγωισμός και πολύ θυμός. Ομως είναι η γυναίκα της ζωής μου, τέρμα και τελείωσε. Θέλω να είμαστε πάλι μαζί! Δεν μπορεί να μην είμαστε μαζί εμείς οι δύο!», της λέει.

Ο Αχιλλέας ευχαριστεί για πρώτη φορά τον Σήφη.
Ο Αχιλλέας ευχαριστεί για πρώτη φορά τον Σήφη.
Ολοι στα Χανιά είναι επί ποδός για τη γιορτή του Κλήδονα, όπου η Δάφνη θα πρωταγωνιστεί με τοπική ενδυμασία κρατώντας τη στάμνα με το αμίλητο νερό. Η Βασιλική είναι στο ραδιόφωνο και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στη γιορτή. Την εκπομπή της παρακολουθεί ο Ροκάκης, ο οποίος μεθυσμένος θέλει να τελειώνει με τη Βασιλική.Μόλις ο Σήφης καταλαβαίνει ότι ο Αχιλλέας είναι καλά, τηλεφωνεί στον Ματθαίο να τον ενημερώσει και αυτός με τη σειρά του ενημερώνει τον Νεκτάριο και τη Μελίνα: «Είχαν ένα ατύχημα στο δρόμο. Δεν μου είπε λεπτομέρειες. Καλά είναι τώρα. Τον πήγανε στο νοσοκομείο αλλά δεν δέχεται, λέει, με τίποτα να μείνει εκεί. Τον πάει ο Σήφης στο σπίτι του». Η Μελίνα μόλις τον ακούει τα χάνει: «Σε παρακαλώ, τρέμω από την ταραχή μου. Πάμε στο σπίτι του Σήφη αμέσως», τους λέει και φεύγουν.

Ο Ματθαίος χάνει την Αναστασία από τα χέρια του.
Ο Ματθαίος χάνει την Αναστασία από τα χέρια του.
Η Χρυσάνθη, στο μεταξύ, που έχει δει τα πάντα, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της αλλά και το θυμό της για τον Πάτροκλο και παίρνει μια μεγάλη και καθοριστική απόφαση, όταν της τηλεφωνεί ο Πάτροκλος και έξαλλος της φωνάζει πού είναι. Η Χρυσάνθη κλαίγοντας του απαντάει: «Παράτα με. Δεν είσαι άνθρωπος εσύ. Δεν έχεις τίποτα μέσα σου. Εμαθα ποιοι ήταν. Ο Σήφης με τον Αχιλλέα! Ηθελες να τους σκοτώσεις! Σε σιχαίνομαι! Σε σιχαίνομαι!».
Η Δάφνη με τον Μύρο, αφού έχουν μαζέψει τα στεφάνια του Μαγιού για να τα κάψουν το βράδυ, μιλάνε φιλικά, ώσπου ο Μύρος της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη ζωή του και το μυστικό του. Οτι βρίσκεται στην Κρήτη για να βρει τον πραγματικό του πατέρα. Αυτόν που αγάπησε η μάνα του και που οι δικοί του τους χώρισαν πριν γεννηθεί γιατί ήταν φτωχιά. «Η μανούλα, όταν ήταν 16 χρονών κοπελίτσα, αγάπησε ένα παλικάρι, κοπέλι Κρητικό κι έμεινε έγκυος σε μένα. Ο πατερούλης, που ήτανε τότε 17 χρονών, χάρηκε πολύ και ήθελε να την παντρευτεί, αλλά μετά από λίγες μέρες άνοιξε η γη και τον κατάπιε.
Ο πατερούλης εξαφανίστηκε! Η μανούλα έκλαιγε και χτυπιόταν αλλά δεν μπόρεσε να τον βρει πουθενά. Μάλλον οι γονείς του δεν την ήθελαν τη μανούλα επειδή ήταν φτωχή». Η Δάφνη τότε του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει να βρει τον πατέρα του, αφού φυσικά επιστρέψει από την κρουαζιέρα της με τον Διαμαντή. Ο Μύρος λίγο αργότερα ανακοινώνει στην απαρηγόρητη Κωνσταντίνα ότι τα χρέη της στην τράπεζα έχουν πληρωθεί και δεν θα πρέπει να φοβάται.
Η Μελίνα με τον Νεκτάριο είναι στο σπίτι του Σήφη και παρακαλεί τον Αχιλλέα να πάνε στο νοσοκομείο, αλλά αυτός τους λέει ότι αισθάνεται καλύτερα, ενώ ο Σήφης μιλώντας για το συμβάν τούς λέει: «Δεν ξέρω… Μόνο ατύχημα δεν έμοιαζε αυτό που μας συνέβη. Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έγινε, αλλά αυτός που μας στούκαρε μας πέταξε στον γκρεμό στην ψύχρα, επίτηδες το έκανε!».

Η Δάφνη πριν μπει στο σκάφος!
Η Δάφνη πριν μπει στο σκάφος!
Στο μεταξύ, στα Χανιά φτάνει κι ο Αλέξης, ο γιος του φίλου του Παύλου που τον προορίζει για την Αναστασία και ο Παύλος τον καλεί να κάτσουν μαζί στο τραπέζι της γιορτής, ενώ ψάχνει συγχρόνως και τη Χρυσάνθη. Μόλις τη βρίσκει, του ανακοινώνει ότι μαζεύει τα πράγματά της και έρχεται να μείνει στο σπίτι του.
Ο Πάτροκλος είναι σε άθλια κατάσταση, καθώς μετά το συμβάν ο τοκογλύφος του λέει ότι τα έχει κάνει θάλασσα και ότι δεν ξέρει αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία.
Ο Διαμαντής λίγο πριν φύγει με τη Δάφνη επισκέπτεται τον Σήφη και την Αναστασία για να τους τα ψάλλει: «Ηθελα να ξέρετε ότι γνωρίζω το παιχνίδι που παίζετε πίσω από την πλάτη μου. Σε λίγες ώρες φεύγω για μια κρουαζιέρα και μόλις επιστρέψω θα τα ξαναπούμε για τα καλά!», τους λέει και φεύγει έξαλλος. Η Αναστασία γνωρίζει τον Αλέξη και φαίνεται ότι δεν της είναι αδιάφορος, ενώ την ίδια στιγμή Βασιλική ετοιμάζεται για το γλέντι, με τον Ροκάκη να έχει μπει κρυφά στο σπίτι. Μόλις βγαίνει από το μπάνιο, ο δολοφόνος την πλησιάζει και με ένα μαντίλι εμποτισμένο με χλωροφόρμιο την αφήνει αναίσθητη και την απάγει.
Ολοι βρίσκονται στη γιορτή και η Αναστασία κάθεται δίπλα με τον Αλέξη, ενώ ο Ματθαίος αφρίζει από τη ζήλια του. Οταν αργότερα τη βλέπει να χορεύει μαζί του, δεν αντέχει και τη ρωτάει να της αρέσει. Καθώς η Αναστασία του λέει «ναι», ο Ματθαίος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ο Ροκάκης μεταφέρει την Βασιλική αναίσθητη
Ο Ροκάκης μεταφέρει την Βασιλική αναίσθητη
Ο Χρήστος γνωρίζει μια κοπέλα, τη Νάντια, και για ζηλέψει η Αλίκη τη φέρνει στη γιορτή και περνάει από μπροστά της αγκαλιά με την άλλη.
Η Δάφνη ετοιμάζεται να φύγει για την κρουαζιέρα και ο Μάρκος τη σταματάει και της λέει: «Αν πας αυτή την κρουαζιέρα με τον Διαμαντή, όταν γυρίσεις θα με βρεις παντρεμένο». Ωστόσο, δεν του δίνει σημασία και φεύγει με τον Διαμαντή. Ομως μόλις φτάνουν μεσοπέλαγα, ο καπετάνιος του πλοίου πέφτει νεκρός και η Δάφνη με τον Διαμαντή μένουν στο Κρητικό Πέλαγος ακυβέρνητοι, ενώ ο Μάρκος απογοητευμένος ζητά από την Ειρήνη να παντρευτούν αμέσως. Η Αλκηστη λέει ψέματα στον Αλκιβιάδη και φεύγει από τη γιορτή για να συναντήσει τον Σήφη που την περιμένει και δίνουν το πρώτο τους παθιασμένο φιλί. Την ίδια στιγμή, ο Νεκτάριος μαθαίνει από την Αλεξάνδρα ότι γέννησε ένα πανέμορφο αγόρι και λυπάται που ήταν μακριά της. Μόλις ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι ο Σήφης τον έσωσε, πηγαίνει να τον ευχαριστήσει, ενώ μια μεγάλη αποκάλυψη θα φέρει τα πάνω-κάτω στον 4ο κύκλο. Πρόκειται για ένα πτώμα που ανακάλυψαν θαμμένο στο οινοποιείο του Σήφη και που δίπλα υπήρχε το μενταγιόν της Μελίνας με το όνομα «Μπρούσκο»! Ποιο είναι το πτώμα και τι σχέση έχει ο Μάρκος με αυτό;


Από το Blogger.