Διαφήμιση - Advertisement
Σε τραγική κατάσταση ο Χάρυ Κλυνν από την απώλεια του γιου του! - TVNEWS Σε τραγική κατάσταση ο Χάρυ Κλυνν από την απώλεια του γιου του!

Σε τραγική κατάσταση ο Χάρυ Κλυνν από την απώλεια του γιου του!


XARU-KLUNTον αγαπημένο γιο του Νικόλα αποχαιρέτησε προχθες το μεσημέρι με δάκρυα στα μάτια ο Χάρρυ Κλυνν. ...



Ο σατιρικός ηθοποιός, που τα τελευταία δύο χρόνια απέχει από την καλλιτεχνική δράση αφού βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι εξαιτίας σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων, ήταν συντετριμμένος, σκιά του παλιού εαυτού του.Ο λογισμός του έμοιαζε να τρέχει στα παλιά, στα χρόνια τα ωραία, της ανεμελιάς και των σκανταλιών του πρωτότοκου γιου του. Ο Αποστόλης και η Κορίνα Τριανταφυλλίδη, που ζουν στο Λονδίνο, ήταν επίσης εκεί, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, για το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο τους αδελφό τους, κρατώντας σφιχτά το χέρι της μητέρας τους Χαρίκλειας.

Η μητέρα της κόρης του Νίκου Τριανταφυλλίδη, Σάννυ Μπαλτζή
Η μητέρα της κόρης του Νίκου Τριανταφυλλίδη, Σάννυ Μπαλτζή
Ο Χάρρυ Κλυνν δεν κατόρθωσε να ακολουθήσει την πομπή ως την ταφή. Η κατάσταση της υγείας του, που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, δεν του το επέτρεψε. Οι δικοί του άνθρωποι τον οδήγησαν αμέσως εκτός ναού και τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο της οικογένειας, όπου φόρεσε αμέσως τη μάσκα οξυγόνου. Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός μεγάλωσε τα παιδιά του να δίνουν μάχες και δεν μπορούσε να βλέπει τον Νικόλα του ηττημένο από τον χειρότερο εχθρό, τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 49 ετών.
Η Μαρίνα Δανέζη, η τελευταία σύντροφος του γνωστού σκηνοθέτη, υποβασταζόμενη από αγαπημένα της πρόσωπα, δεχόταν τα συλληπτήρια του κόσμου. Η πρώην σύζυγος του Νίκου Τριανταφυλλίδη, η τραγουδίστρια Sunny Μπαλτζή, κατέφθασε στο νεκροταφείο με την κόρη τους, τη δεκατριάχρονη Λώρα, αλλά και τον νονό της μικρής, τον ηθοποιό Ρένο Χαραλαμπίδη, που προσπαθούσε να συμπαρασταθεί και στις δύο.
xary klyn-khdeia (1)Λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι το Κοιμητήριο Ζωγράφου είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο. Τα δεκάδες παραταγμένα στέφανα σχημάτιζαν ένα μακρύ ποτάμι από λευκά λουλούδια, με συλλυπητήρια γραμμένα, όπως αυτό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του Λάκη Λαζόπουλου αλλά και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (η αγαπημένη του ομάδα, για την οποία ετοίμαζε ένα ντοκιμαντέρ), της Μαίρης Χρονοπούλου, του ζεύγος Σεφερλή, του Δήμου Καλαμαριάς.
Στο τελευταίο «αντίο» έδωσαν το «παρών» οι Νίκος Ξυδάκης (πρώην αναπλ. υπουργός Πολιτισμού και νυν Εξωτερικών Υποθέσεων), Μανώλης Μητσιάς, Πέτρος Τατσόπουλος, Θανάσης Χειμωνάς, Γιώργος Μαργαρίτης, Κώστας Λαζόπουλος, Κατερίνα Γιουλάκη και Φαίδων Γεωργίτσης.