Διαφήμιση - Advertisement
Απίστευτος: Δείτε τον πατέρα του Παπακαλιάτη και θα πάθετε πλάκα! (PHOTO) - TVNEWS Απίστευτος: Δείτε τον πατέρα του Παπακαλιάτη και θα πάθετε πλάκα! (PHOTO)

Απίστευτος: Δείτε τον πατέρα του Παπακαλιάτη και θα πάθετε πλάκα! (PHOTO)


Απίστευτος: Δείτε τον πατέρα του Παπακαλιάτη και θα πάθετε πλάκα! (PHOTO)Ένα γεγονός που σχολιάστηκε ήταν η παρουσία του πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ....



Μανώλη στην επίσημη πρεμιέρα του «Ένας άλλος κόσμος», καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που γνώριζαν ο ηθοποιός δεν είχε και τις σχέσεις μαζί του, λόγω του χωρισμού του με τη μητέρα του.
Βέβαια, τα χρόνια πέρασαν και η διαμάχη των δύο αντρών ανήκει πια στο μακρινό παρελθόν. Μια ζεστή αγκαλιά και η υπερηφάνεια του πατέρα ήταν αρκετά… Και βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι μπαμπάς και γιος μοιάζουν απίστευτα! Ο Μανώλης Παπακαλιάτης ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη, την οποία κάποια στιγμή μίσθωσε σε ξένη εταιρεία και δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού.

papakaliatis
Στην πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα ο Χριστόφορος τα κατάφερε -ακόμα μία φορά- πάρα πολύ καλά. Από το πρώτο τετραήμερο προβολής της έκοψε περισσότερα από 100.000 εισιτήρια, «κατατροπώνοντας» τον πολυσυζητημένο «βρικόλακα» Ρομπερτ Πάτινσον και την ταινία «Λυκόφως Χαραυγή 2» που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες την ίδια περίοδο. Στην ταινία πρωταγωνιστούσε, υπέγραφε το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Δεν φοβήθηκε καθόλου να την κάνει one-man-show, αφού έτσι κι αλλιώς ήταν μια ταινία προσωπική»